Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Мирослав Михайлов

Проблем с включването на Лаптоп (HP-G62)

Препоръчан отговор


Здравейте приятели, една моя добра приятелка има проблем с включването на лаптопът.

Когато натисне бутонът за включване и си зарежда нормално, но не се включва мониторът
Успява да си напише паролата на сляпо и си  влиза в потребителския профил, и се чува че зарежда скайп.
Някъде бях прочел за мигащ сигнал, няма такова нещо.
Случвало се е и преди месец някъде това, да не се включи, и от 5,6 път по някаква причина се включва, но сега не се получава.

Моля напишете вашето мнение, от какво може да е, как може да се оправи. Благодаря предварително за отделеното време ;)


Направих този видео клип да видите точно какво се случва ---> http://youtu.be/PvE-Ori6F-Y <--------

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пробвай на външен монитор,дали изкарва образ?За да се уточни дали е от видео картата или от самия монитор на лаптопа.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пробвай на външен монитор,дали изкарва образ?

Точно в момента, няма как да пробвам. Така или иначе според мен е за сервиз. Може проблемът да е в едно кабелче, но не бих тръгнал да отварям 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Проблем с видеочипа или самия екран - може да има прекъснат кабел. Ако не разбирате - сервиз. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Така или иначе според мен е за сервиз. Може проблемът да е в едно кабелче, но не бих тръгнал да отварям.

Toва е правилното решение.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Възможно е да са подсветките трябва да се види под ъгъл дали се вижда нещо.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Възможно е да са подсветките трябва да се види под ъгъл дали се вижда нещо.

Пробвах го, и под ъгъл, пуснах светкавицата на тела да видя от близо дали има нещо ама не се вижда. Явно не е от това 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от WhiteDevil 5
      Добър ден имам следният проблем - въпрос имам Активна аудио система 5.1 ,като включа субуфера който е активен и захранва тонколоните се чува постоянно  шумене без значение дали е намален субуфера или е усилен докрай.. само когато го цъкна на Mute   нищо не се чува ...шумът е от с субуфера изключвам колоните ,но си продължава шуменето от него. (жужене) не е от кабелите ... Сменени са всичките . Към какво да се насоча ,защото е супер дразнещоо това ...
    • от Valeri Veselinov
      Здравейте от известно време изпозлвам лаптоп леново вече около година и половина много добра машинка изключително съм доволен от нея. Доскоро всички игри клипове филми и като цяло всичко вървеше перфектно на максимални графики си потдържаше 130-140 фпс и почти не загряваше преди около 2 седмици обаче забелязах как фпсто ми рязко започва да пада на 80-90 понякога 50-60 и изведнъц се стигна до там че играта изобщо не мърдаше а фпсто беше 04-05 и ми насичаше дори и браузърът. Понеже лаптопът е нов го върнах в сервиза на гаранция с предположение че трябва да се изчисти и да се смени термопастата но понеже още в гаранция не посмях аз да го отворя от сервиза са го изпратили директно в ленове по теехни думи където според това което пише е сменена дънната платка , което ми е много странно защото не изглеждаше наистина да има проблем с дъното. Сега игрите и всичко си върви , но пак си потдържа фпс 80-90 и си загрява стабилно , което наистина не мога да си го обясня. Също имах и проблем в зарядното което от време на време на прекъсва и беше отбелязано като проблем , но въпреки това от ленова не са подменили кабела , което ме навежда на мисълта дали е възможно хората от  сервиза да са го претупали колкото да издържи малко защото гаранцията изтича след 3-4 месеца и изобщо да не са го пращали до сервиз на леново. Възможно ли е тези проблеми да идват от зарядното защото ми е много странно как би изгоряла дънната платка на един сравнително нов лаптоп.
    • от xXx*Triple*xXx
      Добър вечер колеги имам голям проблем с колата Volvo V40 надявам се някой да знае решение за проблема !!! Първо отказаха всички прибори на таблото,майстора отстрани проблема на следващия ден ми отказа централното заключване,радио,платфони.Майстора ми препоръча да търся друго табло,намерих друго табло майстора го монтира и нещата си останаха същите.Какво да правя от тук нататък?Къде може да е проблема ако не е от таблото? Благодаря Предварително на всички които съдействат за отстраняване на проблема
    • от georchev
      Здравейте! На скоро си преинсталирах Linux-a и сега не мога да си вляза в акаунтите в Gmail ! Сигурен съм в паролите,защото през страницата на google няма проблем! Какво може да е това чудо? Проблема е от една седмица,тогава го преинсталирах. Помагайте!  Благодаря 
  • Дарение

×
×
  • Добави ново...