Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

EmKa7a

Прекъсване на интернет по време на игра в мрежа.

Препоръчан отговор


Добър ден! Интернетът ми е на Blizoo, a рутерът е TP- Link TL-WR340G. По време на игра в мрежа (която и да е, само да е онлайн), връзката прекъсва за около 3- 4 секунди и пак се оправя всичко. Става през около 4- 5 минути. Досадно е! Някаква идея как да го оправя? Звънях на доставчика, каза ми да погледна в настройките на рутера, обясни ми какво да правя, направих го, но.. нищо! Идваха вкъщи, бърникаха насам- натам, казаха, че трябва да е окей, но пак е така. Явно те не могат, предполагам, че някой от тук може да е имал същия проблем и да знае как да го реша. Благодаря! :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Като видя Близу и направо ми идва да ти кажа, че проблема е при тях. Идвали били и бърникали, казали че би трябвало да е наред, хахаха аз думи няма за компетентността на тези хора... Това обаче е малко в страни от темета въпреки, че е свързано пряко. Споменаваш, че са те съветвали да пипаш по настройките на рутера, странно а би ли споделил какво си настройвал, за да видим и ние. В по-голямата си част от мрежата Близу е доксис с модеми до крайния клиент, където скоростта на ъплоуд на клиентите е до 5-6 Mbps макс и ако онлайн игрите работят съвместно с някакъв торен клиент примерно, е възможно прекъсване, в случай че при теб говорим за такова нещо, защото не си уточнил подробности. Като цяло един ping до сървър за онлайн игри ще хвърли малко повече светлина дали нямаме загуба на пакети до самият сървър. След това и пинг до друга дестинация може да даде обща представа дали няма загуба на пакети изобщо. Когато уточниш всичко това, може да правим опити да помагаме. Както споменах вече, малко информация си дал без подробности и нямам как да гадаем в какво точно се корени проблема.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Според мен и да възстановите стандартните настройки на рутера (при възможност), не би се оправил проблема, Според мен проблема е в техния сървър и по-точно той е настроен да излъчва Интернет сигнал на определено време. Без рутера пак е същото, уверете се сам ако направите този малък експеримент директно вкл. на кабела към картата и прескочите рутера.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Правила за ползване на форумите

 

2.2 Новите теми се пускат в съответстващия им раздел. Теми публикувани в грешен раздел се изтриват или местят без предупреждение.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

×
×
  • Добави ново...