Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

brnn

Проблем с грешка при инсталиране на скенер HP Scanjet 300

Препоръчан отговор


Здравейте, купих си скенер HP Scanjet 300, само че при опит да инсталирам драйверите му от диска, setup-ът ми дава грешка: hpsetupz.exe Access denied. Не пише нищо повече, в Event Viewer-а няма нищо по темата. ОС е Windows XP SP3, има .NET Framework (ако е нужен) и достатъчно място. Из интернет видях много оплаквания от тази грешка при какви ли не продукти на HP, но не и конкретно решение.

 

Пробвах да пусна някакъв инструмент на HP за оправяне на permission-и, обаче нямаше полза. Теглих два пакета драйвери от сайта на HP - един full, и един basic. Пълният даде същата грешка. Другият се инсталира, но не включваше никакъв софтуер. Включих скенера и се появи вградения в ОС софтуер. Сканира някакъв лист на 200dpi, с ужасно качество. Качих го на 4800dpi и каза, че нямало място. При 2400dpi заби.

 

Изтрих драйверите и всичките глупави приложения на един стар HP Deskjet 5100. Не помогна. Сетих се, че преди време, като инсталирах принтера си (HP Laserjet 1010), пак даваше грешка, но беше различна - липсваше някакъв .dll, който изтеглих от интернет и инсталацията беше успешна. Какво да правя сега? Може ли някакси да набутам само .inf файловете, а софтуера да сложа от друг инсталатор?

 

Благодаря предварително на отговорилите по темата!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×
×
  • Добави ново...