Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Николай Кръстев

Проблем с видео карта

Препоръчан отговор


Здравейте ! Нов съм в форума и има следния проблем.... Ако темата не е правилно озаглавена, моля да ме извините и да ме поправите! Имам видео карта  ASUS 256МБ ,ползвана е на "Едно ядрен AMD Semprom 3800+ CPU ,Рам памет ДДР 400 2х1 ГБ " Продадох компютъра и взех по-добър "Дъно Ашрок ,Рам ДДР2 1х2ГБ и 1х512 МБ с Процесор Dual core 2х3.0 GHz" Не си правя реклама !!!!Та въпросното видео не пали на новата машина....имам предвид преди видеото е работило на dual core след ,което е спряло. При слагане на едноядрена машина работи без никакви проблеми !?!?!? Някой може ли да ми обясни причината, и ако има някакъв вариант да се оправи за да мога да я ползвам отново ???

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Защо ли си мисля, че въпросната карта е AGP и сега се мъчиш да е подкараш на PCIE? С така дадена информацията това ми идва на ум за толкова стари части. Другото може и самата карта да е изпята песен. Добре е да дадете точния модел на картата и на какво дъно искате да е сложите, ако неможете поне снимка направете и е качете.

 

ПС: Ашрок е някаква нова марка още не сме е чували! :D

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами видео картата има ли PCI power жак отзаде и ако да включил ли си кабела на място 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добре де относно дъното явно не се пише/произнася така а е  ASRock ...

Видеото е PCI-E не е AGP и не няма допълнително захранване на самото видео PCI power жак/букса,вентилатора също работи.

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

или става дума за дефектирал чип или просто имаш надути кондензатори 


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Тъп Но Грозен
      Здравейте колеги имам нужда от вашата помощ. Разполагам с следното дъно https://www.msi.com/Motherboard/B365M-PRO-VDH.html искам да го окомплектовам с хубав процесор за игри и видео карта. Ще се радвам да разгледам вашите предложения, за което ви благодаря предварително.
    • от HyziexCrew
      Здравейте наскоро си купих видео карта GTX 1060 3GB обаче ми дава черен екран И error 43 след буутване от integrated.. Но иначе Излиза в device manager
    • от ToniAnkov
      Здравейте! Преди 1 седмица си сглобих нов компютър и преди 1 или 2 дни му свързах втори монитор. Проблема ми е че когато играя някои определени игри (Fortnite например) компютъра след 20-30 минути му изгасват мониторите но самата система си работи и свети всичко по компютъра (мишката и клавиатурата също си остават включени), но мониторите изгасват и трябва компютъра да се рестартира. Мисля си че проблема може да е във видео картата. Моделът е AMD Radeon RX 570. Дали може да е от втория монитор или да прегрява? Моля за помощ благодаря предварително! 
    • от Xristis Games
      Конфигурация:
      Процесор - Intel Core i3 2120
      Дъно - Foxconn 2abf (Биос версия 7.16)
      Рам Памет - 4GB (2x2)
      Захранване - (500W)
      Windows 7 64 битов
      Модел на компютъра HP Pro 3300
       
      Купих този компютър без видео карта. Онзи ден реших да сложа една видео карта и поръчах GT 740 от емаг. Сложих я на компютъра и го стартирах, обаче вместо да стартира стои на най-напред картината, която показва модела на дъно с версия на биос. Стои така 5-6 минути и после става на черен екран и почва да мига една малка чертичка в горен ляв ъгъл. Изключих компютъра и реших да сложа видео карта от познат модела е Palit GT 730 2GB сложих я и след 2 дена мъчене, настройки из биос реших да ъпдейтна биоса. Ъпдейтнах го и Видео картата GT 730 тръгна изтеглих драйвера и всичко беше ок. Върнах отново новата която купих GT 740 и отново стигаше само до екрана дето пише марка на биос и т.н. (Не ми дава да отвора ѝ биоса) Махнах видео картата пуснах биоса и видях нещо си на отдел Slots, изключих PCI Express Security нещо си и сложих видео картата след което компютъра стартира. Дойде време да изтегля драйвера и като изписа, че драйвера се е изтеглил както при всеки рестартираме компютрите и като се включи, стартира windowsа и гледам, че драйвера пак не се е изтеглил.
      Извинете за грешките (Ако има) написах го набързо и от телефона.
       
      Написах цялата история с видео картата за да няма малоумни отговори. На какво може да се дължи това? 
       
       
       
       
    • от loranst looa
      Здравейте, Честита Коледа на всички . Искам да отправя запитване този модел видео карта за лаптоп  Intel HD Graphics 4000 достатъчно мощна ли е , за де се играят актуални игри на нея на прилична резолюция  и също така можели ли да поддържа тежки програми  ?  Благодаря 
       
  • Дарение

×
×
  • Добави ново...