Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

dreamteck_hq

Студио за разработка на игри - търсим хора!

Препоръчан отговор


Публикувано изображение

Здравейте, 3D моделиери, аниматори, художници, програмисти и други разработчици! Ние сме Dreamteck – най-новото студио за разработка на игри тук в България.  Всички ние сме ученици и студенти и работим по първия си независим комерсиален проект  - Sonic Breach  (за него, след малко). В момента нашата цел е да получим финансиране за нашия проект, защото, както сигурно се досещате, нямаме доходи от пряката разработка на играта ни.

Защо четете това?

Четете това, защото търсим нови хора, които да се присъединят в екипа. Проектът ни е много амбициозен и се нуждае от много работа. Ние искаме да приключим с него в по-кратки срокове, както и да забързаме въпроса с финансирането ни. С този пост ви каним да се присъедините към нас и да участвате в разработката на нашата игра.

 

Кого търсим?
Търсим наши връстници и съмишленици, които имат опит в разработката на игри и биха искали да натрупат още опит или, пък, да изградят яко портфолио, което да показват на бъдещите си работодатели. Ако, пък, сте професионалист, който харесва нашият проект и би искал да удари едно рамо в свободното си време, би било голяма чест за нас да ви приветстваме в екипа!  Нуждаем се от 3D дизайнер, Програмист на гейм механика и концептуални художници (ще рисуват sci-fi).


Какво можем да ви предложим?

Както вече казахме, нашето студио не се финансира (все още) и парите, които изкарваме, за да си плащаме сметките за офиса и да купуваме нужните материали идват от странични freelance проекти. Не можем да ви предложим заплата, но разбира се всеки ще получи това, което му се полага, когато проектът стане факт, а до тогава:

  • [*]Топла и приятелска работна среда, в която личната свобода и креативността са високо ценени. [*]Опит от работа в екип и работа в сферата на гейм индустрията [*]Проекти за портфолиото ви. Да – всичко, което направите за играта е готово да отиде в портфолиото ви [*]Ресурсна база: Офис, работни бюра, компютри, собствен уеб сайт, изградено общество, последователи [*] Гъвкаво работно време и възможност за самостоятелно определяне на график, срокове и приоритети(Работете от вкъщи, от ваната или дори от други работни места, като магистралата). [*]Хумор 24/7 (понякога е в повече) [*]Релакс център до офиса ни (Побързайте, защото е в процес на закриване – много се смеем и това се чува при тях, правещо ги не съвсем релакс център) [*]Ядене на ход дог пред офиса

Това с пицата от банера идва тук, когато ще ви кажем, че не можем да ви дадем пари, но поне ще ви черпим една пица!

 

Как да се присъединя към вас?

Най-готиният начин е като изпратите CV директно в нашият сайт:
ИЗПРАТЕТЕ CV

Можете да ни пишете и имейл на [email protected]
Или да ни пишете на нашата Фейсбук страница: https://www.facebook.com/dtkhq

Нашият уеб сайт, където има повече информация:
http://dreamteck-hq.com/
 

 

Нашите проекти

Всъщност, ние имаме два проекта, като единия го започнахме с цел художниците ни да не скучаят, ако няма работа по главния (но това не се случва в последно време). И двата проекта са PC/Mac игри, които след това ще бъдат портнати за мобилни устрйства.

Главният ни проект – Sonic Breach – е музикална аркадна игра с история. Не, не е поредният клонинг на Audiosurf или Beat hazard. Идеята ни се различава от тези на досегашните музикални игри по това, че нашата игра си има история. Да: диалози, синематики, различни нива и др.

SONIC BREACH

 

Второстепенният ни проект е 2D екшън платформър игра с елементи на луда катерица.
SABERTOOTH FRAG

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Даммммммммм, прияде ми се пица, сега отивам да си взема.

Защо си мислех, че сте поне 10 човека, а на банера виждам двама.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Даммммммммм, прияде ми се пица, сега отивам да си взема.

Защо си мислех, че сте поне 10 човека, а на банера виждам двама.

Как така двама. Колко водка си пил :D

 

Авторе:

 

Предполагам, че ние черноработниците, не само че няма да ни се плаща, ами и пицата ще трябва да си купуваме с  собствени пари, спечелени от друга работа. а "шефа" само ще обира парсата.

 

Рекламирането на проектите Ви, струва пари. Когато си платите, същите ще бъдат представени в сайта на Калин

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А вашето студио какви жанрове смята да направи занапред в бъдещото?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

"Защо си мислех, че сте поне 10 човека, а на банера виждам двама." - бяхме 8 човека, но с 3-ма се разделихме наскоро :( 

 

@sliderum  Не разбираме какво точно предлагаш да направим по въпроса. А "шефа" с неговите пари, спечелени от друга работа се опитва да осигурява работната обстановка на екипа и досега той най-много се е охарчил. Така че предположенията са ти грешни. Ако ти е интересно да разбереш повече за екипа, можеш да ни дойдеш на гости в офиса (ако си от София, разбира се) - ще те запознаем с нашия казус :) 
   

  @petko93 Ами, ние в момента имаме разработки на идеи в най - различни жанрове, включително freemium игра. Мечтаем за бъдещ first person shooter проект също така :) Най-вероятно ще се придържаме към платформите PC/Mac и Android за бъдещите проекти. Работим по въпроса със закупуването на Oculus Rift SDK и очила, за да можем да вграждаме поддръжка в игрите ни.
 


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

:( Ако имах някакви познания за създаване на игри, щях да ви помогна . Пожелавам ви късмет с намирането на хора. Малцина са тези в България дето умеят такива неща!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×
×
  • Добави ново...