Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Horatio Caine

Свързване на ЛГ Нексус 5 с wifi

Препоръчан отговор


Така ааааа значи днес се сдобих с телефона.Имам проблем обаче ,че не мога да се свържа с домашният си рутер,телефона открива всички комшийски но не и моя.Моят рутер просто не излиза все едно не съществува! Пусках опцията за откриване на скрити мрежи и не ! Рутера е TL-WR940NTL940NNTL-WR940N

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

На кой канал ти излъчва рутера?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Смени го, в това е проблема. Избери някой до 11-ти и ще виждаш мрежата. По принцип много зависи, може да опиташ да направиш локацията на телефона да е на БГ и проблема да изчезне също, но не е сигурно. Специално на LG Nexus 5 не съм запознат, но ползвам Samsung и той вижда мрежи излъчвани на 12-13 канал, както с официалния РОМ, така и с мод, без да се е налагало допълнителна настройка. Попадал съм на Сони-та разни, който също имат такъв проблем, ама не съм задълбавал как се решава, след като мога да сменя просто канала на рутера.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×
×
  • Добави ново...