Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

sinionebe

22 години от несправедливото убийство на Любен Парванов

Препоръчан отговор


На 28.06.1992 година сутринта в 10:10 пред къщата на Любен Парванов спира брониран черен джип и излизат от него шестима мъже и влизат в къщата на Любен Парванов без да се легитимират и задължават против волята на Любен Парванов да излезе от къщата си и по насилствен начин те го изкарват от къщата му, и казват, че не искат Любен Парванов да говори истината на неговите селски от село Безденица, и го заставят по насилствен начин да даде парите които дядо Тома и баба Пенка са събирали за сватбата на Любен Парванов, Любен Парванов отказва това което те го карат да прави и им казва, че той истината винаги ще я казва и парите на родителите му на тях няма да даде, те започват да го бият жестоко и безобразно, и един от тях отива зад джипа и взема една бухалка и го удря по главата и Любен изпада в безсъзнание и тези шестима мъже го натоварват в джипа.Това го е видяла голяма жена която е съседка на Любен Парванов.След това те го изкарват извън селото до една вада и там започват да разфасоват тялото на Любен Парванов докато е бил в безсъзнание на дребни късове,те като обезобразяват лицето на Любен Парванов и като раздробяват на парчета тялото те отрязват езикът му и на една бележка те написват, че те са го убили заради това, че е казвал истината на селските си от село Безденица и на бележката слагат пирон и на пирона слагат езикът на Любен Парванов, който е окървавил бележката, и това го е видял козар, който се е скрил недалеч от убийците на Любен Парванов и ги е видял и чул, и заедно с голямата жена това го казват на дядо Тома и те връщат раздробеното тяло на Любен Парванов на баща му и на 30.06.1992 година е било погребано тялото на Любен Парванов.Дядо Тома и баба Пенка заедно с майка ми Петра Мирчева се обръщат към монтанската прокуратура да бъдат осъдени до животна присъда убийците на Любен Парванов, а прокуратурата в град Монтана след като е била корумпирана от тези убийци и мафиоти които са убили Любен Парванов несправедливо те потулват и прекратяват делото което е било образувано от прокуратурата на град Монтана.

 

Послеслов:Недейте забравя никога Любен Парванов защото той е истински човеколюбив човек, който безпристрастно и чистосърдечно без да се преструва на думи и на дела е казвал и толерирал истината. Убийци недейте забравя, че има възмездие заради несправедливото убийство което вие сте сторили на Любен Парванов. Това е вярно с 110 процента е истина. 

 

 

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това с Google ли е превеждано?И много ми е интересно какво се цели тук:1. Форум на "Сега"; Снимка, ако поста бъде изтрит2. Форума на Lex.bg; Снимка, ако поста бъде изтрит3. и АБВ не си подминал; Снимка, ако поста бъде изтритИ това ми било "новина"...И да не се чудиш защо темата ти е заключена, а именно:

2.7 Всякаква форма на spam (нежелани съобщения) е забранена, било то чрез постове или лични съобщения.

За мен това е някаква такава кампания!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

×
×
  • Добави ново...