Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

kr0daking

Рязко ми спадна скоростта на интернета

Препоръчан отговор


Та проблема е следния :Инсталирах Drivers+Utility(като на предишни инсталации на ОС съм ползвал само Drivers , но исках да видя Utility-програмите) ,от диска който ми идва с дънната платка.

 

Обаче след това интернет скоростта ми рязко падна до към 10х по - малка.

 

Мисля , че проблема е в "xFast Lan" - няк'ва простотия от диска. Деинсталирах я програмата , но уви няма промяна.

Сега опитах да си преинсталирам драйвъра на Лан картата и сложих най - новата от сайта на дъното , но пак няма промяна. 

Дъното е : Asrock 970 pro3 r2.0Мисля си , че тая програма е разбутала някакви настройки ...

Някакви идеи?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

На каква скорост работи мрежовия адаптер ? Да не е закачен на 10 мбит/с ?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Извинявам се , проблема се оказа от другата страна.

 

Темата може да бъде затворена!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×
×
  • Добави ново...