Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търси се Софтуерен Новинар...

Featured Replies

• Администратор

Описание и Изисквания:

Редакционният екип на kaldata.com предлага допълнителни доходи за Софтуерен Новинар

Ако следите отблизо световните Софтуерни новини и търсите поле за изява можете да станете част от новинарския екип на kaldata.com.

Какво очакваме от Вас?
- перфектен правопис
- да говорите поне един чужд език
- да следите един или повече източници на IT-технологични Новини на езика, който владеете
- да публикувате преведените новини в удобно за вас време
- работа на предишна подобна позиция е предимство

Какво ви предлагаме?
- работа без работно време (вие избирате кога да работите)
- работа от вкъщи без да напускате стола пред компютъра си
- допълнителни доходи (заплаща се всяка публикувана новина)

Месторабота: дистанционна работа

Как да кандидатствате?
1. Регистрирайте се в сайта kaldata.com (ако нямате регистрация)
2. Изпратете ни 3-4 преводни софтуерни новини от вашата регистрация през следната форма: 
http://www.kaldata.com/modules.php?modid=4

Как изглеждат софтуерните ни новини може да разгледате на адрес: http://www.kaldata.com/%D0%A1%D0%BE%D1%84%D1%82%D1%83%D0%B5%D1%80/

След преглед на новините ще се свържем с одобрените кандидати за допълнителна информация.

Аз за това не ставам, но се редя за модераторски пост в някой раздел. От много месеци ми е мерак ама.... Даскала стана модератор, а аз от 2008 съм регистриран още съхна. Не се прави, че не знаеш...

Не го слушай BMW маняка или както го знаем "Izabel1".

Off Topic:

Надявам се с новия новинар да обновите информацията за новите версии на Skype - http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=50463 От много време не е P2P.

Успех с търсенето. 

Редактирано от Greak (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Дамс,май ще си ги пишеш сам новините кат та знам колко си стиснат.

Колегата си има собствен правопис, може да му се радваш само.

Не съм ти никакъв колега,да се разберем. :mad:

Колегата си има собствен правопис, може да му се радваш само.

Ти що не вземеш да станеш един новинар в сайта?  :wink12:

Софта се плаши от мен и бяга по терлици. Алис повече го бива за тази работа и търпение има достатъчно. Ама ако ще пише "Дамс" в новините,... Е нема да стане за главната страница :D

• 2 седмици по-късно...

Той Карабойчев ме излъга па ми е и сърдит.Има си свита и тя му дава акъл.

• 4 седмици по-късно...

А ти?

• 3 седмици по-късно...

Като гледам май всеки се плаши от тази позиция. Поне от коментарите които виждам.

• 2 седмици по-късно...

Като гледам май всеки се плаши от тази позиция. Поне от коментарите които виждам.

Е, мен не ме е страх от позицията! Всъщност заради това се регистрирах във форума, но май шефовете ги хвана страх от мен. Знам ли? :)

Е, мен не ме е страх от позицията! Всъщност заради това се регистрирах във форума, но май шефовете ги хвана страх от мен. Знам ли? Публикувано изображение

Бъркаш недоверието със страхаПубликувано изображение 

Бъркаш недоверието със страхаПубликувано изображение

Възможно е да си прав, защото нямам достатъчно информация по този случай, а това често може да доведе до грешни изводи. Кандидатурата ми си остава. В началото на темата са споменали, че можем да се регистрираме, ако нямаме регистрация тук. Значи те самите заявяват, че не държат на стари лица, които пишат отдавна във форума. Освен, ако не са го написали с друга цел, което се надявам да не е така. Отдавна им пратих няколко статии (май бяха 3), но предупредих, че не съм сигурен дали са пристигнали успешно заради някои съобщения на сайта, които се появиха след изпращането им. Ако не са ги получили, да ми съобщят, за да им изпратя нови. А ако имат повод за недоверие към мен, нека да ме питат за всичко, каквото искат на лични и да се уточним. Е, всичко, свързано с поста, защото едва ли има връзка дали съм синеок или не например. :D  Не се крия от никого, нито съм се крил. Могат да заповядат, когато поискат! Личните ми съобщения са на тяхно разположение.  :)

П.С. Предвид съобщенията по-нагоре в темата май не само аз се чудя какво стана с издирването на този пуст софтуерен новинар. Надявам се след летните отпуски да се внесе малко яснота и по този въпрос. Всеки има право на почивка.   :surfing:

Редактирано от Д. М. Атанасов (преглед на промените)

а защо не променим инициативата?вместо n-брой души от екипа да четат преводите на статиите, които участника е изпратил, да ги пусне тук или в отделна тема и всички които "четем" новините да гласуваме а ръководството да си решава дали да вземе това "гласуване" под вниманиеособенно пък ако кандидатите имат пристрастия към едно или друго от света на технологиите, ще е полезно ако покажат и статия към антипатичните им устройства - все пак не искаме да си имаме още един автор които заради собствения си негативен опит отрича цял един технологичен играч и продукцията му.............

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.