Премини към съдържанието
От 1-ви септември 2021 г., вход във форумите ще е възможен само с имейл адрес вместо потребителско име. Ако не помните имейла с който сте се регистрирали, вижте го в настройките на профила си. ×
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Не ми показва картина на монитора!?


Препоръчан отговор


Здравейте на всички. Значи проблема ми е, като включа компютъра, и на монитора никаква картина не излиза, а като махна кабела със синия жак(дет се завърта) ми светва зелената лампичка и изписва CHEK SIGNAL CABLE, но като го вкарам отново, маха се надписа и светва оранжевата лампа все едно е в режим изключен.. Компютъра до последно си работеше и не беше включван изобщо от една година.. И нали като всеки път включвате компа пилка там нещо, а при мен няма такова нещо..

Какво може да се объркало при неизползван компютър.. Мерси предварително!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Вярно не се бях сетил, и сега го пробвах на лаптопа и ТРЪГНА.. Значи както викате от видеокартата е.. Сега какво следва нова карта ли трябва да взимам?

Иначе картата ми е  ATI Radeon Xpress X1250

 
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

 

Вярно не се бях сетил, и сега го пробвах на лаптопа и ТРЪГНА.. Значи както викате от видеокартата е.. Сега какво следва нова карта ли трябва да взимам?

Иначе картата ми е  ATI Radeon Xpress X1250

 

 

Това е на лаптопа видео картата . Ако може опишете компонентите на настолната си машина, нали тя е проблемната.

 

П.П. Не е ли ? Линка води именно до варианта за мобилни машини. Този в настолните платки не беше никак популярен по мои спомени и не очаквах някой да се е набутал с него

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Точно тази която споделих е на настолната машина, 2GB RAM процесор AMD 3400+, дъно, MSI


Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Явно е видеокарта вградена в дъното. Ако тя е изгоряла не се знае дали дъното ,като цяло работи. Пробвай да тестваш с нова видеокарта , може и да тръгне. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване