Премини към съдържанието
NerdyBurdy

Преинсталирах Windows неми тръгват БГ субс

Препоръчан отговор


Здравйете. Преинсталирах си компа изтеглих КМ Плеар имам български език и пак като сложа бг субс на някой филм не ми вървят ето и снимки 
Публикувано изображениеПубликувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

В последния таб в Region and Language -> Administrative -> Language for non-Unicode programs -> настрой да е на Bulgarian (Bulgaria)

Редактирано от baikolio95 (преглед на промените)
  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравйете. Преинсталирах си компа изтеглих КМ Плеар имам български език и пак като сложа бг субс на някой филм не ми вървят ето и снимки

1. Проблема ви е в настройките на ОС, не на програма

2. Има специална важна тема по въпроса, прочетохте ли я? https://www.kaldata.com/forums/topic/157909-%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B9%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-windows-7/

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.