Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със звука, чува се единствено вписването на скайп

Препоръчан отговор

Здравейте, 

Имам нужда от помощ. :) 

През последните две сутрини се случва следното нещо. След като едната вечер е бил в спящ режим, а на следващата изключен, при пускането на лаптопа ми (Аcer Aspire V3-571G-9686) сутрин нямам звук с изключение на сигнала при автоматичното включване в скайп.

Проверих всички настройки и какво се препоръчва във форумите, но нищо. След това просто го рестартирам на няколко пъти и той от само себе си решава, че ще се оправи. 

Какво да направя, за да не му се ядосам утре пак? 

Благодаря предварително, 

Диана :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Проверете дали на сайта на производителя няма по-нови драйвери за звуковата ви платка

Благодаря за съвета! Истината е, че се опасявам да не направя нещата по-зле.  :huh:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за съвета! Истината е, че се опасявам да не направя нещата по-зле.  Публикувано изображение

Ако следвате инструкциите и теглите нещата от сайта на производителя не мисля че може да стане по-зле

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако не знаете и не разбирате или се страхувате да не направите беля си извиквате човек, който разбира от тези неща и проблема е решен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...