Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Липсващи файлове dll.


dulinkata

Препоръчан отговор

Понеже от няколко седмици лаптопа ми забива, зацикля, спира на моменти, реших да попитам тук за помощ.

Липсват ми файловете urlmon.dll, WININET. dll... не знам какво значи това, много съм невежа, ставайки въпрос за това. 

http://prikachi.com/images.php?images/395/7466395n.png

http://prikachi.com/images.php?images/392/7466392v.png

http://prikachi.com/images.php?images/391/7466391E.png

http://prikachi.com/images.php?images/389/7466389L.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Първата картинка означава че трябва да инсталираш "Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package" за да може да ти тръгне програмата за bluetooth връзка. Писана е на C++ (предполагам версия 2008) и затова изисква този пакет инсталиран на машината ти.Останалите DLL грешки са въз основа проблеми с "Dynamic-Link Library". Грубо казано това е една програмна библиотека, която се използва от Windows за правилното функциониране на приложенията в него. Още по-грубо казано, всеки DLL файл, който ти показва като липсващ там, трябва да съдържа ресурси с които да функционира даденото приложение.Тука във форума са се водили много войни относно тези DLL файлове и най-популярния мит е, че веднъж вземат ли да липсват и вземеш ли да ги теглиш по отделно от разни сайтове - всичко става леш. Аз лично май също съм насочен към това мнение. Ако обаче само тези грешки ти показва, могат да се оправят доста бързо.. или по-скоро закърпят.Ще ти изпратя файловете на лично, тъй като са частен случай и не виждам смисъл да ги поствам тук и за други.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

×
×
  • Добави ново...