Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не ми се зарежда телефона и не се включва

D101149

Препоръчан отговор

Здравейте...Не ми се зарежда телефона и не се включва... Слушах музика и го оставих...След 30min не се включва..От снощи зареждам телефона и не иска да се включи Nokia E71

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте...Не ми се зарежда телефона и не се включва... Слушах музика и го оставих...След 30min не се включва..От снощи зареждам телефона и не иска да се включи Nokia E71

Извади батерията за 5-10 мин, постави я пак и ако пак няма ефект мятай телефона в коша, ремонта не си струва парите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

Извади батерията за 5-10 мин, постави я пак и ако пак няма ефект мятай телефона в коша, ремонта не си струва парите.

Ами ако съвсем случайно батерията е паднала прекалено много и зарядното не може да я зареди? Като начало може да пробваш с друга батерия да видиш какво се случва, най-вероятно проблема е в нея ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Телефона беше на сервиз на две места... Казаха ми само за диагностика 50 лева  :D  и логично не ги дадох.. после на познат отидох и ми каза, че платката е изгоряла и 30лева е била цената за поправката..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Остава и да си ги дал тези 30 лева за ремонт, като за 35 лева може да си вземеш най евтината Нокиа с 24месеца гаранция + безплатна доставка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Остава и да си ги дал тези 30 лева за ремонт, като за 35 лева може да си вземеш най евтината Нокиа с 24месеца гаранция + безплатна доставка.

Не съм ги дал все още... но каква е тая нокиа за 35 лева с 24 месеца гаранция  :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не съм ги дал все още... но каква е тая нокиа за 35 лева с 24 месеца гаранция  Публикувано изображение

Ето

http://www.emag.bg/mobilen-telefon-nokia-105-cheren-105-black/pd/D5DD9BBBM/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...