Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Рам памет въпросче.

Препоръчан отговор

Хора например имате 4 слота за рам като максимума е 32 гб. Аз имам 2 x 2гб =4гб и лошо ли е ако сложа 3та плочка от 4 гб? Питам защото чух че се разваля някакъв дуал режим. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пример:Имаш 2х2 и добавяш още една плочка 2гб. Губиш двуканалния режим, съответно ползваш 6 гб.Пример 2:Имаш 2х2, добавяш 2х1, пак ползваш двуканален режим, пак ползваш 6гб.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пример:Имаш 2х2 и добавяш още една плочка 2гб. Губиш двуканалния режим, съответно ползваш 6 гб.Пример 2:Имаш 2х2, добавяш 2х1, пак ползваш двуканален режим, пак ползваш 6гб.

Е аз имам 2X2ГБ и искам 1 4 гб плочка да сложа този двуканален режим какво дава?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Е аз имам 2X2ГБ и искам 1 4 гб плочка да сложа този двуканален режим какво дава?

по-голяма скорост на достъп до паметта

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...