Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте, имам проблем с мишка hama m100 ето я грешката: http://prikachi.com/images.php?images/626/7477626i.png  http://prikachi.com/images.php?images/627/7477627W.png пробвам я вече на 3 компютъра и грешката/ките са едни и също.

Редактирано от The Reaper (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте, имам проблем с мишка hama m100 ето я грешката: http://prikachi.com/images.php?images/626/7477626i.png  http://prikachi.com/images.php?images/627/7477627W.png пробвам я вече на 3 компютъра и грешката/ките са едни и също.

Явно е, че мишока е сдал багажа, но ТУК има решение на проблема.

И друг път си купувай свястна мишка, а на боклук като тази!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Явно е, че мишока е сдал багажа, но ТУК има решение на проблема.

И друг път си купувай свястна мишка, а на боклук като тази!

 

Да, това би било решение на проблема- само че аз търся малко по...... обратуемо решение.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Или мишката си е сдала багажа.....или някоя и жичките в кабела се е скъсала. Със сигурност не са тези за 5-те волта (червена и черна). Пробвай да замериш кабела (ако ти се занимава :) ).... Успех!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Отдавна вече се разочаровах от продуктите на Hama. Ето в момента се вижда и поредното доказателство.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.