Премини към съдържанието
От 1-ви септември 2021 г., вход във форумите ще е възможен само с имейл адрес вместо потребителско име. Ако не помните имейла с който сте се регистрирали, вижте го в настройките на профила си. ×
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Проблем със звука в youtube


Препоръчан отговор


Здравейте, напоследък все по често и по често ми се случва клип в youtube да няма звук. Само аз нямам звук, коментиращите пишат, че има. Като пусна клипа през акаунта на "ъплоудъра" нямам звук почти никога, а като пусна клипа примерно от някой линк във фейсбук има звук. Защо така? Мога ли да го оправя по някакъв начин? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, напоследък все по често и по често ми се случва клип в youtube да няма звук. Само аз нямам звук, коментиращите пишат, че има. Като пусна клипа през акаунта на "ъплоудъра" нямам звук почти никога, а като пусна клипа примерно от някой линк във фейсбук има звук. Защо така? Мога ли да го оправя по някакъв начин? 

 

В България ли се намираш?

 

1.Виж Adobe Flash Player-а,дали ти е последна версия?!

2.Какъв уеб браузър ползваш?

3.Има една добвка за Mozilla Firefox (ако си с него),която се казва : YouTube Unblocker ,инсталираш я и кажи какво е станало?! ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да, в България съм. 1. Последната налична версия. 2. Google Chrome 

 

Странното е, че този проблем се появява, когато пусна клип от профила на някой. Иначе от линк във форума примерно имам звук.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пробвай това:

Control Panel -> Sound -> Communications -> Трябва радио бутона да е на "Do nothing"...

 

Пиши, дали има ефект, за да мислим нещо друго ако не стане...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Защо не пробваш с интернет експлорер дали ще имаш звук.


Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пробвай това:

Control Panel -> Sound -> Communications -> Трябва радио бутона да е на "Do nothing"...

 

Пиши, дали има ефект, за да мислим нещо друго ако не стане...

Явно е защото говоря по скайп постоянно. Но пак се чудя защо само когато пусна клипът от профила на ъплоудъра... 

Нищо де, благодаря много :) Хубав ден на всички ;) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Явно е защото говоря по скайп постоянно. Но пак се чудя защо само когато пусна клипът от профила на ъплоудъра... 

Нищо де, благодаря много Публикувано изображение 

Хубав ден на всички Публикувано изображение

Да разбирам ли, че проблема е решен?!? ;-) Сложи един like или нещо, по което да разберем дали сме свършили работа :P :-)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване