Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Не мога да премахна програми от менюто на моя компютър


Препоръчан отговор

Здравейте! Искам да питам как да премахна програмата google earth и браузърът internet explorer от менюто за премахване на програми в моят компютър! За допълнителна информация аз съм с windows xp.

Пробвах да изтрия google earth-версия 7.0.2.8414 и internet explorer-версия 8 но не става, търсих в антивирусната ми програма avira дали поддържа някаква функция за премахване на програми обаче не можах да намеря.

Първият път когато изтрих google earth от менюто с програми ми показа, че е изтрита, влязох и в С: Program file/google earth нямаше я оригиналната папка. След това рестартирах компютърът си обаче като вляза отново в С: Program file папката я няма, но когато отворя менюто за премахване на програми exe-то стои още там и не мога да я изтрия.

И още нещо което забелязах! Когато пробвах и двата пъти да изтрия google earth не ми се появява нормално- както трябва прозореца за деинсталация, а се появяват само квадратчета и между тях се сменят цифри и зарежда дълго време.

Не можах да изтрия и internet explorer 8! Влязох в менюто за деинсталация в моя компютър изтрих internet explorer от там, обаче оригиналната папка на internet explorer не можа да се изтрие от C:Program file/internet explorer.

Когато кликна с десен бутон върху папката изтрий internet explorer ми се появява прозорец с съобщение "Не може да изтрие BROWSEL.DL:Отказан достъп. Уверете се, че дискът не е пълен или защитен срещу записване и че файлът не се използва в момента."

Цитирам: "че файлът не се използва в момента.", добре но нито файлът нито програмата не се използва защото няма шорткът на дескстопа, няма я програмта в менюто за деинсталация а само папката в C:Program file. Обаче като дам от старт менюто на компютъра да се рестартира ми изписва "Затваряне на програмата Internet explorer exe." и когато свърши рестарта на компютъра intermet explorer го няма в менюто за деинсталация обаче папката в C:Program file все още я има и не мога да я изтрия и ми излиза същия надпис.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Google Earth може, но Internet Explorer не може! Тя е интегрирана с Windows XP

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Свали си rеvоinstаlеr реводеинсталатор пиши в гугал свали и с него деинсталирай всичkо

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тази също е много добра програмка Geek Uninstaller Като толкова искаш да спреш explorer влизаш Старт Меню - Контрол Панел - Добавяне премахване на Програми после Добавяне премахване на Windows компоненти поне аз не виждам смисъл да го махаш той е вграден във Windows-a

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Google Earth може, но Internet Explorer не може! Тя е интегрирана с Windows XP

Извинявам се за невежеството! Да дооточня за belivakov и другите писали в темата. Като си купих компютъра и ми инсталира специалиста windows-а нямаше internet explorer, не е инсталирал аз си го дръпнах браузър от някъкъв форм на windows за България и сам си го инсталирах.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мерси и много благодаря!

Та да ви питам допълнително! След като премахна този скапан internet explorer които не работи от къде мога да дръпна internet explorer на ново съвместим за windows xp които вече да работи за постоянно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ще коментираш ли в раздела "Искаме програми" за темата Търся internet explorer
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А трябва ли? Аз тук съм написал, каквото смятам, че е трябвало да напиша.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

×
×
  • Добави ново...