Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на таблет - моля за мнения

hlevoust

Препоръчан отговор

Момчета, помогнете при избора на таблет, моля! Миналата година получих добри съвети, но секторът е твърде динамичен и затова отново имам нужда от съвет при избора таблет при следните условия:

- бюджет до 1000 лв с надеждата да останат от тях

- популярна марка (предпочитам вещите ми да не се наричат Самсунг)

- задължително българско меню

- ОС - Уиндоус или Андроид (за предпочитане с опция за ъпдейт)

- 2-4 ядрен процесор 

- минимум 2 ГБ рам

- над 9,5" IPS дисплей

- слот за карта памет (не знам дали има ограничения в обема им, но търся максимален)

- 3G

- акселеометър

- USB

- GPS не е задължителен

В общи линии е това. Характеристиките на камерата не ме вълнуват особено, дори хич. 

Засега съм се спрял на тоя Asus с опция за нещо по-добро.

Благодаря за вниманието.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

...

Здравей,погледни това предложение: SONY XPERIA Z2 TABLET LTE SGP521 за 990 лева.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Моето предложение е това Asus Transformer Book T100 799лв, според мен таблетчето си заслужава парите. Windows 8.1 + Office Home & Student 2013, клавитура с 500 GB HDD е нея (в клавиатурата няма добълнителна батерия) 64GB вградена памет в таблета, Intel-ски 4-ядрен CPU, 2 GB RAM и т.н. Има го във вариант за около 700 лв без HDD в клавиатурата а само с 64GB вградена в таблета и за още по малко пари с 32GB памет :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,погледни това предложение: SONY XPERIA Z2 TABLET LTE SGP521 за 990 лева.

Това изглежда страхотно!

Моето предложение е това...

Добри параметри, но няма 3G, а мобилният интернет е основно изискване, за да не ми се налага постоянно да разнасям лаптопа на рамо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добри параметри, но няма 3G, а мобилният интернет е основно изискване, за да не ми се налага постоянно да разнасям лаптопа на рамо.

Оп ... извинявай, пропуснал съм изискването за 3G :)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това изглежда страхотно!

Аз лично ти го препоръчвам и ти е точно в бюджета Публикувано изображение В други сайтове е към 1150-1200 лева...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да, видях, че има съществена разлика в цената, благодаря!

Момчета, възникна един важен въпрос - таблет под Андроид може ли да се ползва и като четец на електронни книги и в какъв формат?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да, видях, че има съществена разлика в цената, благодаря!Момчета, възникна един важен въпрос - таблет под Андроид може ли да се ползва и като четец на електронни книги и в какъв формат?

Не би трябвало да е проблем. Има приложения, .pdf и Офис файлове чете със сигурност.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Момчета, възникна един важен въпрос - таблет под Андроид може ли да се ползва и като четец на електронни книги и в какъв формат?

Да може, аз лично ползвам приложението Amazon Kindle. Формата на електронните книги по принцип е .pdf, но няма проблем с други формати като .doc например.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да може, даже на Samsung има инсталирано приложение за четене на книги, в петък докато пътувах до В.Търново господина до мен си четеше някаква книга на таблета Samsung

моето предложение  за таблет

http://lenovoonline.bg/les/home.nsf/Product.xsp?pID=5BE5460BC265244EC2257CDD0046367B

И още едно пише че има 3G

http://tablet.bg/tablets-asus-memo_pad_FHD_10-lte_blue_ME302KL

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, момчета! Поръчах модела, предложен от quickJO, утре ще го доставят.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Толкова ми хареса тая играчка, че купих една и за себе си - първата не беше.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Толкова ми хареса тая играчка, че купих една и за себе си - първата не беше.

Ахахахах, ами да ти е честит! И със здраве!
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Значи си решил и въпроса с GPS-а.

Да, дори с няколко варианта :). Впрочем, утре се очаква да пристигне преинсталираната "истинска" навигация Атлас 6.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...