Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте,имам нужда от помощ.Имам лаптоп Acer Aspire E1-531G и преди около 10 дни от топлото време забелязах че процесора работеше на 100 процента капацитет.Лаптопа загря и взе да лагва.Не съм го отварял за почистване от когато съм го купил. и може да се е напълнил с прах.Но това е предистория.по важно е какво се случи след това.....звукът започна да ми се губи.Лаптопа работи нормално докато гледам или слушам музика...но като го оставя за няколко минути след това звука изчезва.....и трябва да го рестартирам ,за да тръгне пак.Не съм пипал никакви настройки....другото което забелязах е че когато загуби звук kMP PLAYER лавга и засича...В  момента в които рестартирам и звука се появи KMP PLAER не се пуска от първият път ....не знам дали има нещо общо..лаик съм ..просто забелязах...Преди това не се случваше....Моля за помощ какво да направя за да си върна звука ,а не да рестартирам всеки път..а пак и се опасявам че може и въобще да изчезне.

 
  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Процесора ти като е работел на 100% му се е пръскал душата букално, като сложим и топлото време и още това че и не е даван на почистване не се чуди. Щом работи на 100% има много програми които изсискват ресурси от процесора и сигурно 1/3 от тях са излишни. Значи преинсталирай си Windows-а, задължително го дай да го почистят и да ти сменят термопастата, (Пък ако можеш сам го почисти). Сложи си лека антивирусна и си инсталирай ABP на браузърите. И тогава звукът ти ще дойде и всичко.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Процесора ти като е работел на 100% му се е пръскал душата букално, като сложим и топлото време и още това че и не е даван на почистване не се чуди. Щом работи на 100% има много програми които изсискват ресурси от процесора и сигурно 1/3 от тях са излишни. Значи преинсталирай си Windows-а, задължително го дай да го почистят и да ти сменят термопастата, (Пък ако можеш сам го почисти). Сложи си лека антивирусна и си инсталирай ABP на браузърите. И тогава звукът ти ще дойде и всичко.

Още утре ще го дам на почистване...но в момента работи без проблем.не е натоварен . въпреки това губи звук..или един път като е станало станало.....а има ли вариант и да е нещо друго..драйвери например или нещо друго...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами за драйвери не знам. Но все пак пробвай от Device Manager си деинсталирай старите и си инсталирай най-новите който са съвместими с модела ти.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не знам какво правите тук, но не съм виждал процесор да работи на 100% без причина. Не знам и кога сте го купил. Затова, по реда на нещата, препоръчвам 1/ Почистване в сервиз2/ Проверка за вируси - 100% сте хванал някой за да се товари на 100% процесора. За тази цел може да ползвате програми като Malwarebytes, както и Spybot Search&Destroy.Aко тогава все още има проблеми със звука, пишете пак.

ПС: Ако се затруднявате с почистването от вируси, можете да посетите антивирусния раздел на форума на калдата.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход


×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.