Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

инсталиране на програма която да не се вижда че е инсталирана


Препоръчан отговор

Искам да инсталирам нещо на компютъра с уиндоус 7 в къщи,но да не се вижда никъде ,че е инсталирано,в add remove programs,start menuи и др. Всички ползваме компютъра и искам само аз да си го ползвам "нещото". Може ли да стане?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Инсталваш, влизаш в регистрите и триеш регистрите, които регистрират програмта в Add/Remove, махаш преките пътища и слагаш в някоя по задънена папчица.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Инсталирайте я в профилната ви директория и при инсталирането укажете, е е само за default user. Направете още един профил в компютъра за семейството - във вашия да се влиза с парола, а другит да е със свободен вход и ограничени права.Ако не е чак толкова секретно коя е програмата, на която няма портативна версия?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

×
×
  • Добави ново...