Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

как да играя игри на таблета от pc

niki292002

Препоръчан отговор

Здравеите, понеже скоро ще заминавам за 1 месец на село искам да цъкам игрите си от pc на таблета идеята е следната значи оставям pc-тo включено и да стреамвам на таблета.

таблета ми има 3g и интернета не е проблем ама искам да може да се използва със счупен тъч скриин (след като видях че ремонта ще излезе 200 лева се отказах)

игрите които ще играя ще е една пиратска и оригинални от стеам.

имам xobx 360 controller for windows и клавиутура и мишка + усб хъб

така таблета е Asus fonepad hd 7 (не знам точен модел)

а pc-то е със следните параметри (снимка):

Ново Bitmap изображение.bmp

Благодаря предварително на всички които ми помогнат ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Стийм за Андроид не съм срещал скоро!

Публикувано изображение  Публикувано изображениеПубликувано изображение

Изобщо не си разбрал, какво се иска. niki292002 иска играта му да работи на PC-то, и да стриймва видеото към таблета, а контролите от таблета към PC-то. Не виждам защо да не е възможно, с какво качество и какъв лаг в двете посоки е друг въпрос...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Изобщо не си разбрал, какво се иска. niki292002 иска играта му да работи на PC-то, и да стриймва видеото към таблета, а контролите от таблета към PC-то. Не виждам защо да не е възможно, с какво качество и какъв лаг в двете посоки е друг въпрос...

ако интернета е бърз ще има ли лаг ?

П.П. От известно време разглеждам програмата Splashtop Gamepad THD но не разбрах как да използвам контролера без да натисна с 3 пръста (което при мен е невъзможно защото тъча не работи никаде)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Лаг ще имаш, колкото и да е добър нет-а. Самото обработване(на картината), пращане и получаване на сигнал(клиент-сървър + контролери). Друго ме съмнява - дори и да успееш да направиш стабилна връзка с минимален лаг, този таблет натоварен с Wi-Fi/3G + стрийм + USB hub с клавиатура и мишка + OS... ще грее като за световно и най-вероятно ще прецакаш таблета.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ако интернета е бърз ще има ли лаг ?

П.П. От известно време разглеждам програмата Splashtop Gamepad THD но не разбрах как да използвам контролера без да натисна с 3 пръста (което при мен е невъзможно защото тъча не работи никаде)

Да, не може да няма, но не знам какъв ще е. Трябва в реално време да се компресира стрийма, да се изпрати, да се декодира, да се покаже на екрана...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...