Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дали ще ми лагва?

Препоръчан отговор

Minimum: Intel Core 2 Duo E6600 or AMD Phenom X3 8750 processor or better You Have: Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz

Другите изисквания ги покривам  :)

Кое дали ще ти лагва?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

CS:GO

Айде сега да доиграем играта на гатанки докрая, а цялата ти конфигурация е?

Иначе на 90% ще върви, с какъв лаг е... загубих си кристалното кълбо и ще ми трябват другите части... Някой ако има боб за хвърляне да помага :)

Поздрави!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Айде сега да доиграем играта на гатанки докрая, а цялата ти конфигурация е?

Иначе на 90% ще върви, с какъв лаг е... загубих си кристалното кълбо и ще ми трябват другите части... Някой ако има боб за хвърляне да помага :)

Поздрави!

Заповядай >

Играта е:

Counter-StrikeGlobal Offensive 

Характеристики на PC-то:

CPU - Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz

RAM - 2.1 GB

VIDEO CARD -  GeForce GT 610

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Заповядай >

Играта е:

Характеристики на PC-то:

RAM - 2.1 GB

Слабичък е проца чесно казано, а и рамта ти не е много, освен това е стара платформа, да не говорим, че видеото ти е на ниво вградена, но и играта не е кой знае какво до колкото си спомням, така че ако не се изхвърляш с настройките би трябвало да се справяш задоволително с кадрите и да няма дроп.

За по сигурно ще погледна после малко ревюта и изискванията на играта, че още съм на работа ;)

Поздрави!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Слабичък е проца чесно казано, а и рамта ти не е много, освен това е стара платформа, да не говорим, че видеото ти е на ниво вградена, но и играта не е кой знае какво до колкото си спомням, така че ако не се изхвърляш с настройките би трябвало да се справяш задоволително с кадрите и да няма дроп.

За по сигурно ще погледна после малко ревюта и изискванията на играта, че още съм на работа ;)

Поздрави!

Да, от 2008 е PC-то само и е доста старичко. Както каза само видеото е на ниво...смятам да го ъпгрейдна. след месец-два, но се питам за сега дали ще имам проблеми, дали ще ми засича и лагва?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Заповядай >

Играта е:

Характеристики на PC-то:

RAM - 2.1 GB

Еее ти ме разби имам същия модел процесор и върви на Cs:go Публикувано изображение Снимка

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Без проблеми ?  Публикувано изображение

Да защото имам добра видео карта затова, по принцип да играеш на игри важно да имаш хубава видео карта и след това процесор :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да защото имам добра видео карта затова, по принцип да играеш на игри важно да имаш хубава видео карта и след това процесор :)

Добре, благодаря  :) утре вечер ще кажа дали лаги или не  :tongue2:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И ако ти  лагне кво ше направиш ? Що пускате  теми за  глупости ми не е ясно ? Както ти върви така ще  я играеш докато не си купиш друг хардуер. Преди години играехме CS със ей такива оръжия между блоковете и беше супер  готино :)

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И ако ти  лагне кво ше направиш ? Що пускате  теми за  глупости ми не е ясно ? Както ти върви така ще  я играеш докато не си купиш друг хардуер. Преди години играехме CS със ей такива оръжия между блоковете и беше супер  готино :)

Публикувано изображение

Едва ли си има и идея какво е това :no-no: :no-no:Малеее голям си гъзар фунийките май са от Жената Днес :angry22:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не, от списание Лада. А теленият скобник къде е?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Първия ми лаг беше баща ми като видя как съм омотал алуминиевата тръбичка с вносния му изолирбанд за да не издиша, а как лагнах като му свих една от медните тръбички дет си беше приготвил за специална антена за сръбската ....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Когато от valve извадят по-реалистичен,динамичен и полезен за здравето шутър от тоя на снимката  тогава ще им харесам поне 1 заглавие. Тия компютри съсипаха детството на 1 цяло поколение. При това хубаво време навън да  се забиеш пред някакъв монитор и да цъкаш като изуглавен  с кървясали очи е  пълна тъпотия.

http://www.vbox7.com/play:a1451a7d

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...