Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Нуждая се спешно от помощ и съвет. Моля не ме съдете и ми простете.


Препоръчан отговор

Здравейте познати и непознати приятели. Спешно се нуждая от Вашата помощ във вид на мнение и съвет. Харесах си едно момиче в Фейсбук живеещо в момента в Италия. Ето линкове с профилите и в Фейсбук. https://www.facebook.com/tanya.luna.croft/about и https://www.facebook.com/luna.nocturna.146 . Моля погледнете на снимките лицето и. После напишете в Гугъл Italian Luna Porn. Не гледайте Sexy Luna и Luna Lunatica. Гледайте Luna pornstar Brigita Bulgari или Luna. За мене аз изводите вече си ги направих. Моля напишете и Вашето мнение. Виждам, че с Tanya Luna Animalista имаме 77 общи познати и найстина много се срамувам от този текст, но аз искам само Вашите коментари и мнения, защото аз не съм безгрешен и може да съм се препознал. Човешко е човек да греши и признат грях е половин грях. Моля за втора помощ. Който познава лично Италианската порнозвезда Luna ( дори всяко съвпадение с Фейсбук профили да е грешно). Много моля да се свържете с близки и познати в Бг на Итал. порнозвезда и да ги помолите да си приберът вересийте. Порно линкове няма да дам, но при отзад такива звук и физиономии на болка и отчаяние няма. Повече засега няма да коментирам. Изводите оставям за Вас. Но си намалете звука при п. филмите да не казвам защо. Няма порно актриса доживяла до старост или да не се изпуска от разработване отзад плюс сандвич четворка. Венерически болести при порно актрисите дал бог. Тези последните важът само за порно звездите. Срам ме е ама найстина много ме е срам от написаното, защото това не ми е работа. Моля простете ми всички. Не твърдя, че Luna pornstar е една и съща с Brigita Bulgari.  Има много с псевдоним Luna  и няколко Bulgari.  Не искам никой да ми урежда среща или друго нещо. Моля отворете линка Фейсбук и след това напишете в Гугъл Italian Luna Porn. Вижте първите два или няколко резултата от Гугъл. За мене е важна приликата в лицето и псевдонимите. Порно от интернет и от Булсатком HD въобще не гледам, не се занимавам и не ме интересува. Не се правя на човек с висок морал или голям Патриот. Разбиранията ми са, че чрез порно филми не се живее. Моля ако някой познава Итал. порнозвезда Luna или нейни близки в България да и помогнат, защото пътят на порно звезда не е най- добрият избор в живота. Не се занимавам, не се интересувам и не разпространявам порно и др. Моля за разбиране и съчувствие. И аз съм в шок и може да греша или да съм се припознал.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
×
×
  • Добави ново...