Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Иконите ми се отварят като снимки--Проблем?


Препоръчан отговор

Здравейте,по-малкият ми брат нещо натисна и облика на програмите ми изчезнаха и ми изписва това-Програмата за преглед на снимки на Windows не може да отвори тази снимка защото дори програмата за преглед на снимки не поддържа този файл и така на всяка програма,като искам да я отворя ми изписва това,деинсталирах ги,изтеглих ги,но дори не мога и да ги инсталирам,защото ми излиза пак същият надпис,какъв е проблема,ако някой знае,моля да помогне.Благодаря на всички,който ще се опитат да помогнат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

1. Затворете всички папки прозорци, които са отворени в момента.2. Стартирайте Task Manager, като използвате CTRL + SHIFT + ESC, или чрез поставяне във Изпълни на taskmgr.exe.3. В раздела процеси, щракнете с десния бутон върху процеса Explorer.exe и изберете Край на процеса.4. Щракнете върху бутона Край на процеса, когато попита за потвърждение.5. От менюто Файл на Task Manager, Нова задача (изпълнение)6. Напишете cmd.exe и кликнете OK7. В прозореца на командния ред, въведете команди една по една и натиснете ENTER след всяка команда:CD /d %userprofile%AppDataLocalDEL IconCache.db /aEXIT8. В Task Manager, щракнете върху Файл, Нова задача (изпълнение)9. Въведете Explorer.exe и натиснете ОК.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

×
×
  • Добави ново...