Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютъра се рестартира сам×

Препоръчан отговор

Компютъра се рестартира сам докато играя League of Legends и това стана три пъти днес.Не знам от какво е досега не ми се е случвало.Та реших да измеря температурата и със SpeedFan ми показва че температурата на CPU е 89 градуса всичко друго е в норма.Та мисля че не измерва вярно защото с Core Temp ми показва че температурате на двете ядра е 42 градуса.Та сега не знам от какво се получава проблема.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Инсталирай си програмата Speccy или AIDA и дай една снимка на температурите. Щом показва 89 градуса и се изключва компютъра значи температурата не е фалшива.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Инсталирай си програмата Speccy или AIDA и дай една снимка на температурите. Щом показва 89 градуса и се изключва компютъра значи температурата не е фалшива.

http://prntscr.com/4ahdxy

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добре, а това 89 градуса къде го виждаш?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Снимайте когато е под товар, не на празен ход!  Ако наистина вдига 89 градуса проблема е от прегряване. Почиствате конфигурацията, смяна на термопаста и няма да имате проблем. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Когато компютъра ви се рестартира обикновенно означава, че някой елемент от компютъра ви развива прекалено висока температура и това вкл. защитата на компютъра ви която обикновенно или изкл. компютъра или го рестартира. Това загравяне обаче не означава, че е непременно процесора. Високата температура върху видео-картата Ви или дъното Ви може да предизвика абсолютно същото поведение. 

Предполагам, от снимката, че става въпрос за настолен компютър. Пробвайте да отворите кутията отстрани и да тествате дали ще се случи пореден рестарт. По някога, най-често лятото, в кутията се получава лоша циркулация на въздуха и горещия такъв остава вътре. Ако, това не помогне теглите всяка една програма, която дава точна информация за температурата на отделните елементи на компютъра и я оставте вкл и следете кога се качва и дали изобщо се е променила драстично преди компютъра да ви се рестартира.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Когато компютъра ви се рестартира обикновенно означава, че някой елемент от компютъра ви развива прекалено висока температура и това вкл. защитата на компютъра ви която обикновенно или изкл. компютъра или го рестартира. ..................

Глупости на таркалета причините да се рестартира могат да бъдат доста и само една от тях е висока температура.

................По някога, най-често лятото, в кутията се получава лоша циркулация на въздуха и горещия такъв остава вътре.........

Като начало въздуха не трябва да циркулира а да има въздушен поток. Същия този поток не се променя със сезоните, ако е зле и зиме и лете все си е зле.

..................................

Причините за рестарт не винаги са температурите а и от шота който сте дали не се вижда притеснителна температура. При рестарти обикновено има и син екран. Той може да мине доста бързо и да не го видите. Проверете в логовете дали има нещо отбелязано за тези рестарти. Например с WhoCrashed.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Глупости на таркалета причините да се рестартира могат да бъдат доста и само една от тях е висока температура.

Като начало въздуха не трябва да циркулира а да има въздушен поток. Същия този поток не се променя със сезоните, ако е зле и зиме и лете все си е зле.

Причините за рестарт не винаги са температурите а и от шота който сте дали не се вижда притеснителна температура. При рестарти обикновено има и син екран. Той може да мине доста бързо и да не го видите. Проверете в логовете дали има нещо отбелязано за тези рестарти. Например с WhoCrashed.

Благодаря но не знам как да направя това което сте ми казали.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...