Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

TotalMedia Theatre 6 проблем с 3D Blu-Ray


Препоръчан отговор

Извинявам се за запитването предполагам доста е говорено по темата, но така и не успях да подкарам филм. Системата е такава: компютър на който маунтвам .iso Blu-Ray 3D  и го пускам на 3D през TotalMedia Theatre 6  сигнала до телевизора е с HDMI през ресивър STR-DH550 и от него в телевизора Samsung UE46ES6100. Пускам филма през програмата мо тя направо ми я конвертира, а за да пусна 3D на телевизора ме пита Side by Side, Top Bottom или 2D към 3D. Някаква идея къде съм сбъркал? 

post-313139-0-00181500-1407683445_thumb.

post-313139-0-52981900-1407683445_thumb.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Забрави да пуснеш пълноценно 3D без емитер, който се продава основно в комплект с цайси на същия производител като картата ти. Но можеш да гледаш рамо-до-рамо и отгоре-отдолу без проблеми. Ако ползваш i3 и нагоре за проца, поколение от Sandy Bridge нагоре, можеш да възпроизвеждаш с вграденото видео на "професора". За останалото - AMD (frame packed 3D, демек).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Честно не знам дали този ресивър не бърка нещо нещата (не ползвам такъв и не съм запознат) , но аз гледам iso Blu-Ray 3D без проблем само , че с TMT5 ! Не вярвам при TMT6 да е нещо кой знае колко различно.Ползвам връзка директно от лаптоп към ТВ посредством HMDI кабел.

Поиграй си с тези опции за 3D-то на плеъра, които си показал на шотовете (те са активни преди да си пуснал филма - после не са, но би трябвало да си установил това)

Просто ТВ трябва да ти разпознае, че му подаваш 3D сигнал, а не от опциите на ТВ за 3D-то да го избираш какво да бъде!

С карта NVIDIA GeForce GTX 560M съм и не ползвам допълнителни емитери и разни специални щуротии и нямам проблем с ,,подкарване,, на такива файлове!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Е то там е проблема, че телевизора не отчита че е 3D, а за да го пусна трябва да го гонвертира. Пробвал съм и без ресийвъра пак е същото.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Е то там е проблема, че телевизора не отчита че е 3D, а за да го пусна трябва да го гонвертира. Пробвал съм и без ресийвъра пак е същото.

А в настройките на видеокартата пробва ли да буташ нещо?

Питам, защото в началото и аз имах подобен проблем и ако не се лъжа нещо от настройките на  stereoscopic-a бутах,но и из другите опции ръчках, та не мога да ти кажа какво конкретно трябва да се промени.Честно малко с налучване го докарах.

Сори, че не мога да ти бъда полезен с конкретни наставления.

Трябва да се подаде 3D сигнал и да го разпознае телевизора!!!

Пробвай  с настройки по видеокартата и пак със настройките за 3D-то на самия плеър и би трябвало да се оправи проблема ти.Не мога да ти кажа и как точно са зададени тези опции за 3D -то при мен на ТМТ5, защото пиша от лаптоп на който го нямам инсталиран,а другия няма да  е при мен за поне още 2-3 дена, но дано все пак съм ти бил полезен с нещо и да се справиш.

Успех.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

×
×
  • Добави ново...