Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

таблет за интернет,клипове до 250 лв

Magdalena Matanova

Препоръчан отговор

Здравейте!Имам 2 седмици да избера таблет за майка ми. Определила съм си да е до 250лв. максимум(дори с +10лв ми идват вече много). 

Тя основно ще го ползва за интернет, клипове в youtube/vbox, може би радио(ако има) и рядко филми, никакви игри. Ще се ползва wi-fi,ако има възможност за интернет флашка-добре е дошла, но за 250лв много ме съмнява.

Колкото повече чета толкова по-трудено става избора.Бях се спряла на ASUS MEMOPAD HD7 ME173X WHI 8G 1A063A или ASUS MEMO PAD HD7 ME173X 1A089A / ASUS MEMO PAD HD7 ME173X-1G020A/1A020A (кодовете след Х нищо не ми говорят), LENOVO TAB A3500FL 59410282 от техномаркет, но толкова коментари изчетох, че почти се отказах от тях - то счупен дисплей, то някакви ъпдейти, руутове и т.п, с които майка ми няма да се занимава.После реших да е Asus nexus 7 (2012г), но освен 2-ра употреба не намерих друг, а новите модели ми идват скъпи.

Бихте ли могли да ми препоръчате някои, които според Вас си заслужава за тези пари?

Само да не са Privileg/Prestigio/Goclever/etc., защото за тях пише, че батерията издържала до 3-4 часа, а най-вероятно след няколко месеца и по-малко ще издържа.

Благодаря предварително!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако ще взимаш Asus гледай да е със Intel-ски процесор. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за съвета Vip!

Ined -имало го е. Вече гледах там, но е изчерпан и никой не е отговорил кога пак ще има в наличност, иначе него бих взела.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...