Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Dell Inspiron n5010 Motherboard Problem

Jkal

Препоръчан отговор

Zdraveite !

1. Izviqnvam se che pisha temata na latinica i sym naqsno che sym v razres s praivlata na foruma, kakto se vijda ne sym ot vchera tuk no prosto v momenta nqmam vuzmojnost i nachin da pisha na kirilitza.

Iskam da popitam ... poneje bqh namokril klaviaturata na laptopa i sled nqkolko dni - pochna laptoap da mi pregrqva. Reshih da otvorq laptopa - i pochistih ohlajdaneto vsichko i kydeto imashe prah. Sled kato go pochistih - pusnah go. . no displeq samo svetna i se chuvashe kak si zaredi t.e. startira windows - no nqmah kartina.. displeq beshe svetnal samo.

Sled tova pak go otvorih i pak pochistih. Sega daje neshte da startira - v smisyl kato natisna ne trygva.... 

Moje li ot prysti ako sam pipal po dynnata platka neshto da se e razvalilo i ako da s kakvo da go pochistq ? Nqkakvi suveti ?

Blagodarq vi i silno se nadqvam moderatorite da ne mi zakluchite temata...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Zdraveite !

1. Izviqnvam se che pisha temata na latinica i sym naqsno che sym v razres s praivlata na foruma, kakto se vijda ne sym ot vchera tuk no prosto v momenta nqmam vuzmojnost i nachin da pisha na kirilitza.

Iskam da popitam ... poneje bqh namokril klaviaturata na laptopa i sled nqkolko dni - pochna laptoap da mi pregrqva. Reshih da otvorq laptopa - i pochistih ohlajdaneto vsichko i kydeto imashe prah. Sled kato go pochistih - pusnah go. . no displeq samo svetna i se chuvashe kak si zaredi t.e. startira windows - no nqmah kartina.. displeq beshe svetnal samo.

Sled tova pak go otvorih i pak pochistih. Sega daje neshte da startira - v smisyl kato natisna ne trygva.... 

Moje li ot prysti ako sam pipal po dynnata platka neshto da se e razvalilo i ako da s kakvo da go pochistq ? Nqkakvi suveti ?

Blagodarq vi i silno se nadqvam moderatorite da ne mi zakluchite temata...

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница, само с главни букви или със заместени символи вместо Ч-4, Ш-6 и т.н. се изтриват без предупреждение.

http://2cyr.com

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...