Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Драйвери за Sony Vaio SVE14A2M1EW

Препоръчан отговор

Привет. Търся драйвери за Sony Vaio SVE14A2M1EW. На официалният сайт дори посоченият модел липсва и не може да бъде намерен нито на английският, нито на българският. ACPI и Card Reader драйвер трябват. Тези от модела SVE14A2M1E не стават. Кошмарна поддръжка имат Sony.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пробвай с някой платена програма де търси драйвери тогава и и се довери в избора.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за абсолютно безполезният съвет.

Стой без драйвери тогава.

Ако размислиш имам една която е кракната и на мен ми е вършела работа. Само нет иска.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Стой без драйвери тогава. Ако размислиш имам една която е кракната и на мен ми е вършела работа. Само нет иска.

Абе ти какво не разбра в това, че искам драйвери от ОФИЦИАЛНИЯТ САЙТ? СПРИ да ми СПАМИШ в темата!!!!!!
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Абе ти какво не разбра в това, че искам драйвери от ОФИЦИАЛНИЯТ САЙТ? СПРИ да ми СПАМИШ в темата!!!!!!

Това го разбрах веднага и ти дадох алтернатива. Та нали ти самия каза че там няма драйвери ! Да не искаш някой да седне да ти ги напише заради теб.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това го разбрах веднага и ти дадох алтернатива. Та нали ти самия каза че там няма драйвери ! Да не искаш някой да седне да ти ги напише заради теб.

Щом продават лаптопа, логично е някъде да ИМА драйвери. Очевидно не са на очевидните места.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Щом продават лаптопа, логично е някъде да ИМА драйвери. Очевидно не са на очевидните места.

Все едно да търся и аз за моя драйвери за XP понеже идва с win8.

Сони случайно нямат ли някой техен тулс де проверява за ъпдейт на драйвери.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

simtech, а да беше написал и за коя ОС търсиш драйвъри!

За тона, който държиш - получаваш:На ти линк

http://www.sony.co.uk/support/en/product/SVE14A2M1E

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

simtech, а да беше написал и за коя ОС търсиш драйвъри!За тона, който държиш - получаваш:На ти линкhttp://www.sony.co.uk/support/en/product/SVE14A2M1E

Този лаптоп върви с Windows8. В момента е с Windows 8.1 - 64 битов. От посоченият модел лаптоп драйверите не стават. Нито карточетеца, нито Sony Firmware Extension Parser Device, нито Wireless State device-а не се инсталират. Стоят въпросителни в Device Manager. Пробвано. И тон не държа - просто по същество говоря. Специално Firmware Ex... не дава никакви съобщения. Цъкаш върху него, отваря един CMD процес, който черпи 25% CPU и никакви съобщения или грешки на екрана.

http://drp.su/download.htm Тогава дърпай този диск ....

Нищо от тоя диск няма какво да дърпам, защото е пробвано и въобще ги няма в базата му данни.------HW ID's - ACPISNYA0084&17DE1959&0 и ACPISNY50014&17DE1969&0
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

http://community.sony.com/t5/Windows-8/ASSIST-VAIO-Buttons-not-working-after-New-OS-W8-1/td-p/268909

Е***и наглеците са тия от Sony:

http://translate.google.com/translate?hl=bg&sl=fr&tl=en&u=http%3A%2F%2Fforum.nextinpact.com%2Ftopic%2F169048-sony-vaio-sve14ae12m-et-peripheriques-inconnus%2F

Simtech, пусни една AIDA да видиш какъв е хардуерът. Въпреки, че и AIDA може да не го познае, ако е твърде нов и не е  в базата им с данни. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Направих се на хакер и инсталирах SEPD като използвах архив от индийският сайт на Sony, където е Wise Installer за SVE14xx. Драйвера от сайта на Sony за Европа със синята ромбовидна иконка всъщност е повреден и търси екстрактнати файлове на местоположение, където те не са. Получава се loop от .bat файла включен в пакета, понеже търси нещо, което го няма, сиреч пакета е повреден.Търси се драйвер номер 2, за WLAN нещо си. Педерастите от Sony ми изхабиха повече от ден търсене, за да се инсталира един драйвер. Благодаря им за поддръжката велика. Нищо няма да си купя на Sony. Дори при калпавите лаптопи на HP поддръжката е на сносно ниво.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Очевидно искат да ти продадат диск с драйвъри за този лаптоп. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Очевидно искат да ти продадат диск с драйвъри за този лаптоп.

Щото малко е било платено за него, нали така? Производителят, всеки реномиран, уважаващ себе си такъв, би трябвало да осигурява качествена поддръжка за продуктите, които предлага.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Толкова ли нямаше рековери партиция тоя нов лаптоп ами се занимаваш с глупости. Аз мислех че е нещо старо сбирщайн на който му слагаш любимото си XP а той идвал с 8-ца !!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Щото малко е било платено...

Sony  и малко в едно изречение са несъвместими.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Sony  и малко в едно изречение са несъвместими.

Хаха

Толкова ли нямаше рековери партиция тоя нов лаптоп ами се занимаваш с глупости. Аз мислех че е нещо старо сбирщайн на който му слагаш любимото си XP а той идвал с 8-ца !!!

Ами някой му е смотал вече партицията.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

BTW  аз преди години имах възможността да се "допра" до поддръжката на Sony. У нашенско се заинатиха да режат глави (за една панта на дисплея искаха няколкостотин лева) . Свързахме се техен немски център за поддръжка и цялата операция с ходенето до там и ремонта мина за тяхна сметка(беше по ръба на гаранционния си срок).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами някой му е смотал вече партицията.

Ясно от легална OEM 8-ца минахте на Радка пиратка и изгубихте два дена за драйвери.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ясно от легална OEM 8-ца минахте на Радка пиратка и изгубихте два дена за драйвери.

Недей троли отново. 8-цата не беше особено легална и някой вече е шетал из дяловете преди мене. Ако е имало recovery, много преди да стигне при мене, вече е нямал.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...