Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Софтуерно пренареждане на клавиши

Препоръчан отговор

Здравейте! От доста време на сам не ми работеше половината клавиатура на лаптопа - максимум 5 бутона да са работили.Преди малко се изнервих и измъкнах клавиатурата.Лентовия и кабел беше нагънат и сигурно някоя пътечка е прекъсната.Понеже сработваше от време на време някое и друго копче като загрееше - викам си я чакай да го нагрея.И с риск да прецакам тотално клавиатурата стоплих със запалка леко кабела...и воала само 7 копчета не ми работят - q,w,a,s,z,x,2.Та въпроса ми е има ли някаква програма с която мога да направя примерно някои от num-овете да работят като горе изброените не работещи копчета преди да се престраша да дам 40 лева за нова клавиатура? :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Питай в някой сервиз дали могат да ти сменят лентовия кабел. Може проблема да е изцяло с него.

не мисля,че се сменя

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Програми че има има ама като не се сещам името и !

И тука в тоя форум май сме го коментирали много отдавна. XP беше актуална тогава и за нея ставаше ама едва ли ще е проблем и за по нова ОС.

Разрови се търсачката.

Обаче едва ли това е решение да си променяш стила на писане заради някаква клавиатура от 40 лева.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

не мисля,че се сменя

Направо сменяй цялата клавиатура във все с лентовия кабел!
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

По евтино ще ти излезе клавиатурата ако си я поръчаш от ebay.com. Проблема е само, че ще трябва да почакаш и няма да има BG подредбата, но това се оправя много лесно. Иначе за момента може да си вземеш една обикновена USB клавиатура и да работиш с нея.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

По евтино ще ти излезе клавиатурата ако си я поръчаш от ebay.com. Проблема е само, че ще трябва да почакаш и няма да има BG подредбата, но това се оправя много лесно. Иначе за момента може да си вземеш една обикновена USB клавиатура и да работиш с нея.

Търсих в ebay.com  и да евтини са клавиатурите по $6.99 има,но лошото е,че са с доставка от към $20/$30,което не е много евтино като го сметнеш в лева :д...Както и да е послушах колегата от горния пост и си дръпнах програмката,пренаредих си клавишите (софтуерно и хардуерно :Д) и сега клавиатурата ми изглейда и работи така 

post-348450-0-29171700-1408630384_thumb.

post-348450-0-73348100-1408630385_thumb.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Как ги мислите тези глупости не мога да разбера... Я не се излагай ами събери пари и си купи една нова за 40 лева(ако можеш да намериш). Направил си една голяма цигания.Щом ти е удобно пиши си така, но да знаеш, че се създава привикване към клавиатурата на която пишеш. Създаваш си грешни навици и след време това ще ти изиграе много лоша шега. А навици се изкореняват много трудно. Пиши една година на пренаредената клавиатура и после пиши на стандартна да видиш за какво става въпрос.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Как ги мислите тези глупости не мога да разбера... Я не се излагай ами събери пари и си купи една нова за 40 лева(ако можеш да намериш). Направил си една голяма цигания.Щом ти е удобно пиши си така, но да знаеш, че се създава привикване към клавиатурата на която пишеш. Създаваш си грешни навици и след време това ще ти изиграе много лоша шега. А навици се изкореняват много трудно. Пиши една година на пренаредената клавиатура и после пиши на стандартна да видиш за какво става въпрос.

Така смятам да карам макс няколко дена/седмици докато ми дойде новата ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...