Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаптоп до 1300лв

xmo

Препоръчан отговор

Здравейте,нуждая се от съвет...ще си купувам лаптоп но не мога да реша какъв тъй като не разбирам нищо от лаптопи и не знам коя марка е най-добра.Ще го използвам за работа и игри.Бюджетът ми е 1300 лева.Благодаря. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,нуждая се от съвет...ще си купувам лаптоп но не мога да реша какъв тъй като не разбирам нищо от лаптопи и не знам коя марка е най-добра.Ще го използвам за работа и игри.Бюджетът ми е 1300 лева.Благодаря. 

Максимума като параметри за гейм за тази сума, предлага този Acer . SSD-то също е голямо предимство за тази цена.

Друг вариант е това Lenovo или този Asus. Батериите им са 4-клетъчни (малка продължителност на работа на батерия при тежки приложения). Lenovo-то е с Full HD резолюция.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз бих заложил на това + 120-ка SSD и caddy на мястото на DVD-то за втория хард. Ще излезе с около 60-70 лв. над бюджета, ама си заслужава:

- HP ProBook 450 H6P53EA

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...