Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Възстановяване размер на прозорец по подразбиране (PeaZip)

Препоръчан отговор

Здравейте.!

Интересуваме как под Windows 7 да възстановява настройките по подразбиране на размера на екрана на PeaZip, защото Windows помни последното преоразмеряване и всеки път като отворя файл, прозорецът е такъв, какъвто съм го затворил, а не този, който е бил първоначално след инсталация на програмата и първото ѝ стартиране.

Благодаря.!

// ПС

Windows помни настройките от последно затвореният прозорец, така че при следващо стартиране на програма, тя ще е оразмерена така, както е била затворена. Аз искам да ѝ възстановява първоначалните стойностите. Предполагам, че трябва да изтрия файлът с конфигурацията за това от регистрито, но не знам къде точно да го търся в HKEY_XXXXXX

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Разглеждащи това в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
  • Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.
    Абонирайте се
  • Добави ново...