История на промените
Няма история на редакциите, която да бъде показана или този коментар е редактиран от модератор.
-
Разглеждащи това в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Горещи теми в момента
-
За какво си мислите в момента?(дзън дзън дзън..всички скучни-вън!)
от Madonna, в Празни приказки и забава
- 17467 отговора
- 386050 прегледа
-
-
Подобни теми
-
от Ndishev
Здравейте. Сблъсках се с огромен проблем с подкарването на това чудо.
Прочетох всичко възможно статии кал да се ппдкара к Arena, zamumda, filmi2k и др.) Разбирасе всичко направих като по учебник и не тръгна нито една от добавките.
Някой може ли да каже алтернарива в която може да се гледат филми и сериали online. Разбирасе да е безплатно, че не ми се дават повече пари.
-
от VESSSKO95 ™
Днес при гледане на клипче във vbox7 забелязах че вентилаторите на видео картата се въртят с необичайно високи обороти предвид натоварването.След което отворих амд панела,който показваше натоварване и температура от 60 градуса.Това е независимо от качество с което се гледа.Направих сравнение с натоварването на видео картата при 480p във VBOX7 и натоварването при гледане на 2к видео в youtube.Резултатът e в прикачените снимки.Според мен е възможно да има някакъв скрипт за копаене.
-
от fresh_bones
Здравейте.Имам проблем със Вибокс на телефона си . Като го пускам от гоогле или от адд фрее блокера ми изписва че страница не е сигурна и не мога да вляза в сайта.Проблема се появи преди 4 дена . текста гласи Връзката ви не е поверителна!Възможно е извършители на атака да се опитват да откраднат ваша информация от Вибокс7 (пароли, съобщения или данни за кредитни карти). Това изписва всеки път когато искам да вляза в Вибокс7.Проблема е само на телефона ми. И само при на този сайт, всичко друго влизам.
-
от ivoet
Здравейте,
по какъв начин могат да се гледат каналите на btv и novа във Великобритания?
Устройството е android tv box, но въпросните канали отсъстват. С hola vpn каналите са в списъка, но не се отварят.
Има ли безплатно работещо vpn приложение, което да помогне?
Какви други варианти има?
Благодаря!
-
от fresh_bones
Значи проблема е този че не ми тръгват никакви клипове в вбокс7 от както смениха с новия вбокс. Пробвах с мозила и с интернет експлолер и пак е същото ,само на телефона ми тръгва .
-
-
Дарение