Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчан отговор

така ей го репорта от еверест http://dox.bg/files/dw?a=4423f557ce -сега карам с golden field atx-450w

имам 3 допълнителни вентилатора 2 от тях са свързани директно към psu-то черно-черно червено-жълто xD .... може да звучи смешно ама от 70-80 карам на 50-60 (при натоварване)... та старото 500w psu е dead амм възможно ли е да е от това с вентилаторите ?

сега за видеото както вече се досещате ще е за gaming бюджета ми 300-350лв 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

може да звучи смешно ама от 70-80 карам на 50-60 (при натоварване)... та старото 500w psu е dead амм възможно ли е да е от това с вентилаторите ?

Това пък какво е?

Първо ще трябва да смениш захранването, тогава търси карта.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

>>>>"имам 3 допълнителни вентилатора 2 от тях са свързани директно към psu-то черно-черно червено-жълто" <<<<  свързах 2 вентилатора към захранването защото няма място на дъното за повече.

И да сега видях, че не съм се изразил ясно търся видео и псу за 300 общо ако не ми стигнат кинтите ще се спра само на псу-то

EDIT: мисля да взема картата която Младен ми предложи и да увелича бюджета с 100-150лв ама не знам колко W ми трябват 600 достатъчно ли е ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

>>>>"имам 3 допълнителни вентилатора 2 от тях са свързани директно към psu-то черно-черно червено-жълто" <<<<  свързах 2 вентилатора към захранването защото няма място на дъното за повече.

И да сега видях, че не съм се изразил ясно търся видео и псу за 300 общо ако не ми стигнат кинтите ще се спра само на псу-то

EDIT: мисля да взема картата която Младен ми предложи и да увелича бюджета с 100-150лв ама не знам колко W ми трябват 600 достатъчно ли е ?

600в е много над нужното, ето ти 620w PSU SEASONIC SS-620GB BRONZE ако ти е много над бюджета виж за PSU SEASONIC SS-520GB BRONZE  ватовото на seasonic + картата от емаг. 

Един съвет, събери още 300лв и си вземи нов монитор 23-24", излагаш се с този 17" crt.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

По принцип гледам че много ги препоръчват на SEASONIC захранванията вероятно са доста добри за цената си. Ето ти едно от емаг на THERMALTAKE за 100 лв.

http://www.emag.bg/zahranvasch-blok-thermaltake-litepower-600w-lt-600p/pd/ER3TKBBBM/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

PSU SEASONIC SS-620GB BRONZE (ПСУ-то туко що го взех) и моето дъно ( снимката.... и да сорри за лошото качество)... смисъл има само 2 букси (или там както е терминологията) ... а на мен ще ми трябва едната на дъното и още 2 на видео картата ( 

мин 2:54 в дясно.) това което ми направи впечатление ( това го видях докато бях с 450ватовото- мислех си ,че ще се оправи с новото псу ама не) speedfan - +3.33v - 3.36v thats OK; +5v-4.98v hmm OK +12v-10.41v да се притеснявам ли ? изглежда ми малко low 

post-352491-0-24240200-1409212978_thumb.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...