Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Давам бета ключове за The Crew

DanielIgnatov

Препоръчан отговор

Публикувано изображение

Пристигнаха във мейла, имам си от затворената бета, тези не знам на кой да ги дам. Вземете си ако имате желание. До 29-ти ще е теста.

RVXG-EUW7-8AQL-Y6W9

AMEA-B3CL-L9CE-ETGQ

J4TM-CLXG-H689-LCEL

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз много бих се зарадвал на един ключ  :wors:  Ако не съм закъснял вече, че малко късно видях темата  :( И аз уж се записах за бетата, но нищо не съм получил...Както и да е, чак сега забелязах че си дал ключовете директно тук, едва ли ще има свободни, пък и пишело до 29-ти, не от 29-ти :DП.П. Намерих си код, жалко че не съм разбрал по-рано за бетата. Едва ли и 1 час ще хвана от нея :(

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Достъпа до бетата приключи. Аз лично съм доволен от играта и ще я взема другата година като падне цената и ми мине хайпа около GTA5. Наистина показва, че не ти

трябва дрислива конзола за да играеш Форца Хорайзън 2 при положение че можеш да играеш тази игра за пц. Личи си че е правена от хората които са правили TDU серията,

но в същото време нещата са много по развити в много отношения от TDU. Докато карах във Вегас направих едно кратко видео за хората които не са успяли да я играят (YouTube).

Аз и nikigames покарахме до Маями, пътя беше дълъг но изпълнен със забавление, и за разлика от TDU2 където сървъра ни дропваше от време на време, тук такова нещо нямаше.

Единственото нещо което виждахме различно един от друг беше животните които преминаваха през пътя. Всичко останало беше синхронизирано идеално. Вижда се, че във този

проект са вкарали много време и внимание.

Какво е вашето мнение за геймката?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

много ми хареса играта и графиката а особено потдръжката на xbox контролера :D

не съм обърнал много внимание на бъговете (ако изобщо има такива де) но съм много доволен от играта ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз въпреки късното включване, успях да поцъкам няколко часа. Доста съм доволен от играта като цяло :) Още като я обявиха, като идея ми звучеше страхотно, но си мислех че няма да я реализират добре. А то се оказа че дори още на затворената бета всичко беше на ниво. Единственото ми оплакване е за управлението с волан, или по скоро има проблеми с настройките му. Но там проблема може да се окаже и от моят античен волан :D Въпреки че примерно на dirt, grid, TDU 1 си работи перфектно...

П.П. Случайно преди много време да си играл Project Torque?  :rolleyes:  Малко по-точно, в TTB? :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да, играл съм PT със TTB, хубави времена бяха. Много често изпитвам носталгия към PT.

Едит: И ти ли беше част от TTB? : )

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да, играл съм PT със TTB, хубави времена бяха. Много често изпитвам носталгия към PT.

Едит: И ти ли беше част от TTB? : )

Бях, но за кратко. После мисля че правиха някакви промени и не можеше да се влиза в играта. Единствения вариант да се играе в европа май беше почти същата Level R, но сега май и тя не съществува. А наистина бяха много хубави времена тогава :(

А за да не сме offtopic, много кофти са се забавили с писмата за това че си влязъл в бетата....поне при мен. Няколко часа след като приключи бетата, получих писмо Welcome to the second closed beta :D За момент бях много доволен, че веднага след едната, са пуснали друга бета, че така и не можах да и се нарадвам на играта... ама на, няма :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...