Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със skype

Препоръчан отговор

Здравейте   имам проблем със  скайп    проблема  е че при вписване  лампата за зареждане не спира да зарежда   и компютъра  забива тоест се тормози  а със 4gb ram  с по-старите версии нямах проблем .Четох в други форуми хора със същия проблем. Днес цял ден се опитвах да  опитам с по-стара версия но без резултат.До скоро бях със версия 3.8 но с нея вече не става.

Използвам операционна система   windows xp  ако инсталирам   windows 7 дали ще мога да използвам  по-стари версии?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

става и още как, руснаците са го пачнали

вече 1 седмица съм си пак с 3.8 и нямам никакви проблеми

Хайде спасибо на братушките.Ровнаха файла, махнаха му шибаните самопроверки, пипнаха което трябва и вече работи. Сваляте екзето, преименувате и замествате оригиналното.Версия 3.8.0.188 http://rghost.net/57558564 Пробвано от мен. Между другото пишат че работи и на Win 7 x64Има и други, и 4 и 5.

с ХР съм

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

с ХР съм

И аз смених екзето с това на руснаците и скайпа си работи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

с ХР съм

Вписах се без проблем   но не работи със   multi skype и  skype  Launcher    а аз ползвам едновременно 3 skype 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ще може ли линк и на другите версии   тази работи добре  но не става  с  multi skype и  skype  Launcher 

други програми   да знаете   или как да пусна още 2 скайпа  

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

със най новата версия компютъра ми се тормози много и не спира да зарежда  а с по-стари версии не става  тази пачната  версия е добра  но не мога да  пусна още скайпове .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми блокираха скайпа  с версия 3.8 и не мога повече да я инсталирам.  Аз съм с Windows 7 и бих казала ,че съм аблсолютен лаик който има нужда от помощ. Опитах се да инсталирам това  Sky38.exe но при мен не работи. Дава ми

this program was reported as unsafe и после да delete. Не искам новата версия, ужасна е. Бихте ли ми обяснили по подробно какво бих могла да направя.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми блокираха скайпа  с версия 3.8 и не мога повече да я инсталирам.  Аз съм с Windows 7 и бих казала ,че съм аблсолютен лаик който има нужда от помощ. Опитах се да инсталирам това  Sky38.exe но при мен не работи. Дава ми

this program was reported as unsafe и после да delete. Не искам новата версия, ужасна е. Бихте ли ми обяснили по подробно какво бих могла да направя.

Това exe не се инсталира,с него заместваш твоето,което се намира в C:\Program Files\Skype.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това exe не се инсталира,с него заместваш твоето,което се намира в C:\Program Files\Skype.

Аз се извинявам за невежеството си, но наистина не разбирам как се замества това ехе с моето. След като ме блокираха и след многократните ми опити отново да инсталирам тази версия на скайпа аз съм го премахнала от всякъде и от конрол панела и от файл програмите. Това значи че трябва отново да инсталирам скайп 3.8 версия....а после идея нямам как да се справя. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Инсталирай си наново скайп версия 3.8 и в програмни файлове копирай Sky38.exe.Ще те попита дали искаш да заместиш --съгласи се.След това,като стартираш скайп,програмата ще иска достъп--разреши достъпа и след това опитай да се впишеш.Успех.

Разгледай и предишни теми по въпроса,

https://www.kaldata.com/forums/topic/230515-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BD%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D1%8F%D1%82-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%B8%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%B8%D0%BF/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

Днес ми се случи нещо много странно   при стартиране  на скайп 3.8  пачната   анти жирусната ми го засече като жирус и се изтри   от 2 мецеца карам с него  и с една и съща антижирусна опитах се да го изтегля  отново  го засече като вирус някакви идеи?.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Днес ми се случи нещо много странно   при стартиране  на скайп 3.8  пачната   анти жирусната ми го засече като жирус и се изтри   от 2 мецеца карам с него  и с една и съща антижирусна опитах се да го изтегля  отново  го засече като вирус някакви идеи?.

Явно по новите дефиниции пача е разпознат като малуеър (което до някъде си е вярно)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

С една дума сега  няма как да ползвам   тази версия ли ?Порбвах и с друга жерсия пачната  но отново я трие автомативно даже  не позволява  да я изтегли  файла цял.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

С една дума сега  няма как да ползвам   тази версия ли ?Порбвах и с друга жерсия пачната  но отново я трие автомативно даже  не позволява  да я изтегли  файла цял.

Освен да "кажеш" на АВ, че този файл е "наш човек - сигурен" и да не го бара.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Изключих антижирусната   логнах се и после я пуснах   но при  повторно стартиране пак ще го засече като вирус  с Avast съм няма ли начин   да променя кякакви  настройки и да нямам проблем че ми е нужна тази версия .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Изключих антижирусната   логнах се и после я пуснах   но при  повторно стартиране пак ще го засече като вирус  с Avast съм няма ли начин   да променя кякакви  настройки и да нямам проблем че ми е нужна тази версия .

Прочети това - http://www.getavast.net/support/managing-exceptions/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не  се сещам много  от Английски  но  на снимките   е показано  какво да се направи.Имам един  sfx файл който е 3.8  пачнат   него не го  трие но го  засича като вирус  проблема е че и  този  файл и линка от където тегля  версията  съм ги изключил от проверка  и се вижда  но ко когато се опитам да изтегля или да стартирам  sfx файла  и  в двата случая антивирусната  ги засича.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Оправи се с тъпата ти антивирусна. Или им се оплачи да си оправят дефинициите. Или чакай някой друг да го направи. Не съм чул някоя друга антивирусна да е недоволна. Като не отбираш от настройки викни някой, който разбира. И да го почерпиш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...