Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Изгасване на екрана - много странно


Гост

Препоръчан отговор

Компютърът ми много често се разваля, във сервиза трябва вече дами правят отстъпка

 

Преди малко като свързвах кабела на камерата с компютъра изведнъж екрана ми изгасна, беше черен, но имаше звук.

Отварях го ,рестартирах го и както изведнъж беше изчезнал, така се и появи.

 

Тези две събития подхраниха моите налудности свързани със преследване от демони , които влизат в мисълтаа ми и могат да развалят разни електроуреди или да предизвикват някакви събития.

 

Предния ден имах прекъсване на интернета, а преди това ме беше обхванала манията демоните да не прекъснат интернета. Звучи смешно но е доста шокиращо нещо което не можеш да видиш и което другите казват че е само в твоята глава (независимо дали са с бяла престилка или не) да може да влияе на събитията около теб по свръхестествен начин.

 

Та нямам друго обяснение за странното изгадване и възвръщане на екрана. Преди да се оправи екрана си мислех "Сега силите ще го оправят от само себе си, за да ме объркат и да ми покажат че мога да влияя на събитията чрез мисълта" и хоп и се оправи, а мислех да го водя на ремонт. Объркано се изразявам, защото и в главата ми е доста объркано, не знам кое е нормално и кое не, катох че ли си живея в собствен свят. А останалите ми викат "няма демони, нищо няма да стане ако не направиш нещо по определен начин, няма демони късащи чорапи и изгарящи крушките", а аз знам че има нещо, друг е въпроса че нещо е влезло в главата ми и губя усещанията и емоциите. Всичко това идва от двамата неживи, които искат да ме накажат за моето своеволие, знаете за какво говоря, всички са запознати с тайната, чувам мислите им от далеч.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ъъъъъъ...Да, преинсталирай драйвърите, почисти...Отиди на психиатър...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не съм луд, има демони и точка и те повреждат компютри и гасят лампи!

Е тогава викни Ловци на духове или пък някой екзорсист, за какво даваш пари за сервизи?
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не е странно нито пък има демони...просто си иска подръжка. Не знам за сервиза ти... но ми се струва че не са си свършили работата. Ако искаш ще обясня ... но само да кажа че няма да може да се оправи само с "драйверите" . Ако прочетете това може да пишете и ще дам разяснения да се оправят нещата. :brick wall:  

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не съм луд, има демони и точка и те повреждат компютри и гасят лампи!

А има и едни "специални хапчета дето ги изписват специалните доктори" или пък некакви забранени субстанции дето ги продават кварталните дилъри.

Та или смени доктора или дилъра.......

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

×
×
  • Добави ново...