Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

проблем със Samsung Galaxy S4


Jizelle

Препоръчан отговор

    Привет! Проблемът със Samsung Galaxy S4 е следния--> не му се включва Wi-fi и другото което ми е странно (аз съм със Sony, а Samsung е на приятелка) като го включа към компютър не ми излиза да инсталирам програма като на моя Sony PC Companion, през която си "ремонтирам" ако мога така да се изразя софтуера когато ми е забил нещо телефона. Тези Samsung имат ли такава подобна програмка или някакъв друг начин да преъпдейтна софтуера, и ако да, как става? Благодаря предварително.

    Не съм много компетентна в тази област и ако не съм се изразила правилно, но все пак сте ме разбрали, моля без злобни коментари.0

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Направете Factory Reset, т.е връщане на заводски настройки на телефона, но прехвърлете всички важни данни на коммпютър, защото всичко ще се изтрие.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За Samsung програмата е Samsung Kies .

Но обяснете по-подробно какво значи "не му се включва Wi-fi" , защото може и да е хардуерен проблем.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

×
×
  • Добави ново...