Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Заразяване с Mail.ru Malware

Препоръчан отговор

Здравейте, народе, току-що браузвах в GoldenShara и какво стана --> почнаха да ми се инсталират toolbar-ове, адони за Mail.ru и сега не знам как се оправя. Помогнете!

С Win7 64 bit , но съм без антивирусна. 
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Май си за тази тема. Системата ми е инфектирана-Какво да правя сега? Следвай стъпките и пусни тема в посочения раздел.Момчетата ще ти помогнат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, народе, току-що браузвах в GoldenShara и какво стана --> почнаха да ми се инсталират toolbar-ове, адони за Mail.ru и сега не знам как се оправя. Помогнете!

С Win7 64 bit , но съм без антивирусна. 

Няма как, да ти се инсталират тулбарове, от нищото. Кажи, какви програми си инсталирал? И явно, не си махнал отметките, когато те е питало, дали да инсталира тулбар. Ако не можеш да се справиш сам, послушай съвета на колегата и пиши в конкретната тема.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...