Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Екстракт от зеленоуста мида

aMoPe

Препоръчан отговор

Добро утро :)

Искам да ви питам дали сте чували за това лекарство и ако да, дали е ефективно срещу схващането, ставните болки,артрита и т.н., както се пише?

Не е за мен, за баба ми е, тя е на 60, знам,че няма как да се предотвратят схващанията и ставните болки за постоянно, но все пак й трябва някакво облекчение. Пие си постоянно магнезии(+още витамини B12), но почти няма ефект. 

Ако знаете и някакъв друг изпитан метод, кажете :)

Благодаря ви!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Поредната измама и глупост в интернет. Целта е да има хора да си го закупят.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Поредната измама и глупост в интернет. Целта е да има хора да си го закупят.

Информация за зеленоустата мида се среща не само в рекламите в нета.

Много лечители я препоръчват, включително и известният Джоузеф Корво.

Доколкото съм чела, като придружаващо конвенционалното лечение средство, зеленоустата мида при някои пациенти дава добър резултат, при други - не.

При желание бабата на Аморе може да опита, но само при положение, че приема препарата като придружаващо средство към лечението предписано от лекар.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Много лечители я препоръчват, включително и известният Джоузеф Корво.

Наистина ли е много известен ! Не бях го чувал дано и да не се налага.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За ставите са полезни още омега мастни киселини (Нептун Крил Ойл и подобните) (могат да се набавят и чрез ядките и рибата).

Още има едни такива разтворими (Стабифлекс с аминозахар, джиндифил)...сега много дори познати (активно спортуващи) са доволни от Flex Code (в които има и хиалуроновата киселина).

Чувал съм че за ставите помага много и течен тахан (светъл) - продава се из хранителните магазини в бурканчета.

Поздрави!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Баба ми си смазваше ставите с ракийка (вътрешно по чашка две всеки ден) и доживя до 94 години.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Наистина ли е много известен ! Не бях го чувал дано и да не се налага.

Защо?

Имам тази книга:

zonova-terapia-dzhouzef-korvo.jpg

Съветите, които дава са добри.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Омега-3 мастни киселини колега. Това не са имената на човек, да се пише всяко с главна буква.  и първото се пише с главна буква, ако е в началото на изречение или заглавие. Отделно и заради връзването на биосубстанцията с англоезична(в случая канадска) търговска марка, ми се струва, че причино-следственият  механизъм, е нарушен от прекалено захранване с рекламни клипове от ранна детска възраст.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Защо?

Имам тази книга:

zonova-terapia-dzhouzef-korvo.jpg

Съветите, които дава са добри.

Нещо рекламна ми се вижда да се закачат за нея.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Книгата наистина е добра, има я и в електронен вариант.

http://biblio.bg/%D0%97%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%8F/%D0%94%D0%B6%D0%BE%D1%83%D0%B7%D0%B5%D1%84-%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%B2%D0%BE/7881111007263-15952?type=2

Не я рекламирам, просто споделям впечатления!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ми то си е бизнес. Явно е че в някои теми си мижи екипа при свободно боравене с имена на лекарства или хранителни добавки и други субстанции, които са търговски марки. Причината ми е неизвестна, но от това марката печели, а Калин не печели.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако знаете и някакъв друг изпитан метод, кажете :)

Правилна за нейното заболяване диета.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ми то си е бизнес. Явно е че в някои теми си мижи екипа при свободно боравене с имена на лекарства или хранитени добавки и други субстанции, които са търговски марки. Причината ми е неизвестна, но от това марката печели, а Калин не печели.

Едва ли Мойра се опитва да рекламира нещо по ми се струва че сляпо се доверява на всичко по цветно написано.

Всеки подобен шарлатан си има и своята публика. Само като прочетох уникално нова ... и ми се изясниха нещата

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Само като прочетох уникално нова ... и ми се изясниха нещата

Да определено не изглежда да го прави съзнателно...Зомбиране...А това да нарекат ново(хептен пък "уникално" ново) вещество съществуващо от милиард години... :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Едва ли Мойра се опитва да рекламира нещо по ми се струва че сляпо се доверява на всичко по цветно написано.

Всеки подобен шарлатан си има и своята публика. Само като прочетох уникално нова ... и ми се изясниха нещата

Благодаря ти за това мнение, което налагаш публично без дори да ме познаваш! :)

Здрав бъди и дано никога не ти се налага да задаваш въпроси във здравен форум!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Омега-3 мастни киселини колега. Това не са имената на човек, да се пише всяко с главна буква.  и първото се пише с главна буква, ако е в началото на изречение или заглавие. Отделно и заради връзването на биосубстанцията с англоезична(в случая канадска) търговска марка, ми се струва, че причино-следственият  механизъм, е нарушен от прекалено захранване с рекламни клипове от ранна детска възраст.

Знам как се пише и не са само Омега-3 (има и 6 и 9) и затова не уточник точно за 3. Марката бе само пример (както казах има много подобни и ги има дори в естествените продукти като риба, ядки и лененото масло)...

Реклама или не не знам, но при мен си действат. Хайде да знам малко повече от теб на тази тема след като имам няколко операции на коляното!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Никъде не съм писал, че не действат, или че са вредни. Ма както е тръгнато с търговски марки, що поне не някои родни, които произвеждат (или разфасоват под своята си марка)  и продават същите на значително по-ниски цени?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Никъде не съм писал, че не действат, или че са вредни. Ма както е тръгнато с търговски марки, що поне не някои родни, които произвеждат (или разфасоват под своята си марка)  и продават същите на значително по-ниски цени?

Повечето, да не кажа всички родни добавки не са тествани клинично.

Що се касае до мен, когато ми се налага не ползвам готови препарати, а български билки, но няма да кажа по чии рецепти, за да не ви дам повод да се забавлявате, заяждайки се.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти за това мнение, което налагаш публично без дори да ме познаваш! :)

Здрав бъди и дано никога не ти се налага да задаваш въпроси във здравен форум!

О не аз не налагам мнение просто изказах лично мнение че не рекламираш а сляпо се доверяваш но ти ако си видяла ефект от книгата мога само да се радвам. Дано само да не е да си си внушила че има уникален ефект след съветите в нея.

Живот и здраве да има както каза а и по форуми не се лекувам и не смятам да посещавам такива дори и ако закъсам със здравето.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

О не аз не налагам мнение просто изказах лично мнение че не рекламираш а сляпо се доверяваш 1.но ти ако си видяла ефект от книгата мога само да се радвам. Дано само да не е да си си внушила че има уникален ефект след съветите в нея.

2.Живот и здраве да има както каза а и по форуми не се лекувам и не смятам да посещавам такива дори и ако закъсам със здравето.

1.Радвай се, вече не страдам от ангина.

2. А тази тема кой я е пуснал? ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

1.Радвай се, вече не страдам от ангина.

2. А тази тема кой я е пуснал? ;)

Предпазливостта никога не е излишна но това не е лечение ако правиш разлика разбира се.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Предпазливостта никога не е излишна но това не е лечение ако правиш разлика разбира се.

Да, хипохондрията не е лечение. :P

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...