Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с монитор Philips 170C

Препоръчан отговор

Проблема е , че целия екран трепери.Пробвах с настройките му , но нищо.Някакви идеи как да го оправя или му трябва майстор?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Проверете кабелите дали са добре свързани. Меню страниците с настройки на самия монитор ,също ли трептят? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми звучи ,като за сервиз. Ако се наложи гледайте да го дадете в свестен ,защото миналата година аз имах подобен проблем ,дадох си монитора за ремонт в някакво малко сервизче ,в което ме бавиха 2 седмици ,и накрая ,като отидох да си го взема го бяха надрали и едно капаче в задната част са счупили малоумниците. Занесох го след това в сервиз на Realvishion и за 2 дена беше готов. Ползвам го още без забележка. Така че много внимавайте къде го давате ,за да не ви е яд после. В днешно време всеки втори некадърник отворил сервиз . . .и точно за да си спестите разправиите с некадърници ,намерете добър сервиз. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тествай монитора на друг компютър, за да се види дали проблема е наистина от него. Ако проблема продължава го носи на сервиз. Там вече ще може да да се провери от какво е и дали си заслужава ремонта.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

това е дърт монитор и както на всички дърти монитори му се надуват кондензаторите... на изваден кабел трепти ли на съобщението че няма сигнал?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тоя монитор струва 40 лева , не пращайте човека във сервиз . Както каза професора , да огледа за кондензатори и да сменя нещо в домашни условия ако може - иначе не си заслужава , във сервиз се почва от 20+ лева.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако е 20лв пак добре. Втора ръка в OLX вървят най-малко 60лв. А за 40 може и да намери ,с проблем в матрицата примерно. Да даде 20-30лв за ремонт не е ,като да даде 60 за монитор ,който ще му върши същата работа. Ако не му се вкарват 100-тина лв за свестен монитор ,ремонта си е добра опция. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...