Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покупка на таблет

Gosu!!!

Препоръчан отговор

Ще правя покупка на таблет, но не искам да е с Андроид понеже предполагам че ще има много лаг и прегряване.. Ако може да е с Windows + клавиатура *докинг мисля че се казваше* ще е бомбастик.. Бюджета е 650 лева.. Ако има 3g ще е супер но до тази цена надали има

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не сте споменали за какво се използва и колко инча желаете да е.

На първо време предлагам  Google Nexus 7 II

Да ама искането беше таблета да не е с Андроид

Със Windows е този

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Щом автора желае с Windows, да си избере някой от тези (ако му влизат в бюджета).

Редакция: да погледне и линка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако клавиатурата влиза в сумата от 650 лв. то прекратявай търсенето- няма да намериш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не влиза

Е тогава погледни линка от по- предния ми пост. Или ако ти се рискува с китайци виж това

А клавиатура намери някъде от България за да можеш да я пробваш дали е съвместима с таблета.

П.С. казваш, че не искаш да е с Андроид, но не уточняваш дали искаш непременно да е с Windows, щото има и с iOS таблети за тая цена.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Колега, решението на проблема ти е Asus Transformer Book T100 - четириядрен Атом, докинг, а за малко повече пари можеш да се метнеш и на модела с 500 ГБ хард в докинга, който е просто перфектен. Прочети и ревюто, машинката наистина си струва адски много, ако търсиш компютърче за базови задачи и ниско натоварване. Не е с метален корпус, което за мен е минус, но за толкова пари няма как да очакваш повече.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...