Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вградена мишка (Тачпад) на Лаптоп Тошиба

Препоръчан отговор

Мишката ми не се мърда въобще,но когато натисна единият от двата бутона  (ляв или десен) работи без проблем! Пробвах Фн бутоните, рестарт и всичко,което се сетя но не работи. Мисля,че е драйвъра и затова слагам темата тук.

Благодаря предварително, ако знаете как да си реша проблема и го споделите с мен!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Варианти:

1. Проблем с драйвера. Ако си инсталирал драйверите от производителя, понякога се омазват нещата, затова за тъчпадовете оставям само Windows драйвера.

2. Повреден тъчпад или кабел към дъното.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пробвахте ли деинсталиране от Диспечера на устройства(devmgmt.msc) без премахване на драйвъра?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Разглеждащи това в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
  • Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.
    Абонирайте се
  • Добави ново...