Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с паметта на видео картата

Препоръчан отговор

Здравейте ,

Скоро получих като подарък :
GV-R677D5-1GD
обаче явно картата има проблем с рам паметта.

Понеже е доставена от щатите тук тя няма гаранция :(

Е, относно проблема :  
Иснталирал съм си една програмка от производителя gigabyte VGA Tools –OC Guru II
Тя се използва за овърклок , обаче аз я използвам да и нямаля скороста на рам паметта. Само тогава картата може да се използва за нещо.

Питането ми към Вас е има ли начин да изключа рам паметта на видео картата и тя да изпозва само споделената памет от рам паметта на компа. Аз в момента разполагам с 16Gb  и мога да и дам колкото иска.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Най-вероятно от GB правят много хубави карти/дъна(имам тяхно дъно) и всякакъв друг хардуер, но моето мнение е, че са много хубави само защото имат 3г гаранция.За сметка на гаранцията имат едни от най-недъгавите биоси и тулчета за овъклок и  е много  вероятно  AMD OverDrive от Каталист центъра да се справи по-добре от ГУРУ-то на GB.

А дали сте включили допълнителното захранване на видеото?И дали захранването не кляка въпреки, че картата е икономична "450W (one 75W 6-pin PCI Express® connector recommended)"?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...