Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Cell standby и Phone idle ми лазят по нервите...

Препоръчан отговор

Здравейте, направо към въпроса. Някой знае ли как се оправя това нещо? 45% на standby и 43% на idle взимат от батерията. До колкото четох в интернет това е от лошата връзка на 3G. До сега не ми е правило такъв проблем, когато тръгнах за село, включително на село като ползвах супер бавния интернет, който зареждаше нереално бавно батерията ми почна да се изпарява за секунди... Казах си добре, защото съм на село е нормално да няма добър сигнал. (на 4 км от границата ми е селото) Прибрах се вчера и реших да пробвам как е 3G- то... Нереално бавно, преди не беше така... макар че е бавно,нормално, но сега е много бавно... Легнах си и за 8 часа ми спадна с 8-9% батерията (включено 3G, никога не съм го спирал...) Преди за 8-9 часа беше 3-4% батерия...
Не видях в английските форуми някой да се е справил с този проблем.... Дано някой тук знае нещо по въпроса ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ами сигурен ли си че не си изчерпал "бързия" интернет (това което предлагат Българските оператори за мен не е бързо)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...