Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Проблем с лаптоп


waaiting

Препоръчан отговор

Здравейте! Извинявам се ако темата се припокрива с друга, но не намерих информация.

Проблемът е следния, преди няколко дена си изпуснах лаптопа на плочките (Dell 1525,ако има значение какъв е), и като го включа изписва да натисна F1, F2 или F5 съответно за някакви си опции там и не иска да се включи, баща ми се опита да го преинсталира, но пише, че не е открит хард диск. Дори и да си е отишъл латопа не ми е толкова важен,т.к. си е стар вече, но ме интересува дали всичката информация и файлове са заминали? Могат ли да се възстановят ако е счупен хард диска? :-)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Отворете капака под харддиска и погледнете добре ли са свързани кабелите.

Благодаря за идеята, сега баща ми провери и всичко си е както трябва, ще го носим при някой дето разбира повече :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Най-вероятно хардът си е заминал. Относно възстановяването - струва си, ако държите на него нещо много скъпо, тъй като фирмите, които се занимават с това, взимат наистина колосални суми.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

×
×
  • Добави ново...