Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

заключени файлове от пощата


Препоръчан отговор

Здравейте,

 

Вчера се натъкнах на следния проблем:

 

На един компютър с лицензен Windows 8 /наблягам на лицензен/  и лицензен Office 2013 /наблягам на лицензен/  се получава следното: - когато получиш файл по пощата било то на WORD или EXCEL - файлът не може да се отвори. Дава безсмислено съобщение, че на диска няма място при повече от 400 GB празно място. Съвсем случайно открих на "properties" на файла след като го слаля в някоя  директория, че по някаква причина файлът е заключен. В прозореца "properties" най-отдолу има бутон "unlock". Щом го избереш файлът вече може да се отваря нормално.

Въпросът ми е: Това заключване как се получава и може ли да бъде премахнато, защото ефекта е от скоро и преди не е било така. Аз не съм много компетентен по Windows 8 и затова задават този въпрос.

 

Предварително благодаря за съдействието!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

 

 

Мисля, че решението, което предлагате не се отнася за проблема, който имам. Все пак Благодаря!  Решението, което предлагате, е за да могат файловете да се редактират, а при мен изобщо не се отварят, за да се види жълтата лента отгоре за разрешаване на редактирането.  А може и аз да не съм разбрал?  Ако мога другата седмица ще публикувам снимки, защото е на служебен компютър.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

×
×
  • Добави ново...