Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

GPU-то се натоварва на 60-70% при батълфийлд 4,ботълнек?

Препоръчан отговор

Не знам защо става така не мисля ,че имам ботълнек защото фреймрейта ми е между 27-40 което ме дразни защото видеокартата не се натоварва на 100%,нямам овърхийт,играта е пиратска от замунда демек нямам мантъл ако някой знае защо става така,ще съм му благодарен.

АМД ФХ 6350
Сапфайър р9 270х
8гб рам
куулър мастър хайпър т4 ми държи процесора охладен 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Процесора клокнат ли е?Ако не е го бутни на 4.3-4.5Ghz и виж дали ще има подобрение.Охладителя ще издържи,но не се знае дъното какво е.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Процесора клокнат ли е?Ако не е го бутни на 4.3-4.5Ghz и виж дали ще има подобрение.Охладителя ще издържи,но не се знае дъното какво е.

a,сетих се за още 1 проблем, като си го клокна на 4.4 гхз (дъното е асрок 980де3/у3/с3) и има 1 х бууст което го клоква автоматично на 4,4 и като влезна в браузъра ми излиза гаднич BSOD  с проблема PAGE FAULT_IN NON PAGED AREA или нещо такова

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Остави тези Xboost-ове.Дъното е кекаво.За начало прочети няколко теми как се клоква по множител и какво да направиш.При мен за 4.5 Ghz са необходими 1.416-1.422Vcore за да е стабилен под prime95.Задай му 1.39Vcore и множител 21X200 за да стане процесора на 4.2Ghz и пробвай как ще е положението.Изключи турбото ,няма да ти е необходимо при 4.2Ghz.

Не го мъчи над 1.4Vcore!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Остави тези Xboost-ове.Дъното е кекаво.За начало прочети няколко теми как се клоква по множител и какво да направиш.При мен за 4.5 Ghz са необходими 1.416-1.422Vcore за да е стабилен под prime95.Задай му 1.39Vcore и множител 21X200 за да стане процесора на 4.2Ghz и пробвай как ще е положението.Изключи турбото ,няма да ти е необходимо при 4.2Ghz.

Не го мъчи над 1.4Vcore!!!

добре ще гледам да го направя това утре, днеска не ми се занимава

значи BSOD е от смотан овърклок?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

добре ще гледам да го направя това утре, днеска не ми се занимава

значи BSOD е от смотан овърклок?

Най-вероятно.Не знам какви стойности задава този Xboost,но ако е както при моето дъно,то тогава тази глупост клоква процесора и по шина,а от там се клоква и паметта и става няква каша.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Разглеждащи това в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
  • Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.
    Абонирайте се
  • Добави ново...