Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

спешно проблем с wifi на laptop

Препоръчан отговор

Здравейте на всички закупих си laptop asus x551ma но за сега работя с интернета с кабел поради проблем с wifi инсталирам драйвъри а всъщост пише че няма инсталирани.

ОС: win 8.1

Ако трябва да кажа кефигурации и други нещапишете.

post-350063-0-02768100-1409435827_thumb.

post-350063-0-97007100-1409435828_thumb.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тука гледа лимза драйверите Driver & Tools Дано

И кое му е спешното на твоето недоглеждане ? Някой ще умре ли ако не инсталираш драйвера ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Момчета с този лаптоп трябва да работя ако си мислите че не е спешно и друго от там съм инсталирал всички драйвъри просто ги свалям и нищо дори не пише че има инсталирани.

Инсталрах всички драйвъри а този над 10 пъти

Description Ralink Wireless Lan Driver and Application File Size 22.65 MBytesupdate 2014/05/29 Download from Global
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако сте забелязъл там има 5 различни марки  WiFi  чипове и само вие може да ни подскажете кой е вашият като  дадете ID  на у-то. снимката е примерна от интернет само колкото да се ориентирате какво ни трябва .

hardwareID_4.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Влизаш отново в Device Manager. Дясно копче на мишката/pad-а върху въпросителните. До колкото помня имаше опция да намери драйвера в интернет. Ако лаптопа идва с диск, не е лошо да го пъхнете в лаптопа и отново с дясното копче върху въпросчето да дадете инсталиране от cd/dvd.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това няма значение. Ще ти разпознае без проблем този на 8.

Ако не го разпознае си изтегли AIDA  или Speccy и виж кой точно контролер притежаваш. Изтегли версията от сайта и ще си готов.

п.П. ID-то го пише отдолу на лаптопа или на кутията му.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами пише като вкарам диска че диска не е за моята ОС

Знам че вече съм досаден но ми трябва спешно и ще съм благодарен ако помогнете защото 1 път вече ми помогнахте пак с драйвъри :) Благодаря предварително

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Отиваш в This PC ( My Computer ) -> дясно копче на DVD-то -> Open file/Explore ( нещо такова търси ) -> намираш драйвера за ЛАН/Wi-Fi и на Setup му цъкваш два пъти. Ако отново писне, че Win-а ти е от друга планета, прочети отново горния ми пост от второто изречение.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

вместо да се бориш като свиня с тикви  инстални един   TeamViewer - Безплатен отдалечен достъп и отдалечено ...  и да ти инстална драйвера за 1 минута след което да лягаме да спим всички :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Разглеждащи това в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
  • Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.
    Абонирайте се
  • Добави ново...